ΑΕΛ: Επιμένουν σε Γιανέβσκι παρά την οικονομική διαφορά, υπάρχουν και εναλλακτικές

Εξετάζονται και περιπτώσεις Ρουμάνων προπονητών, στην περίπτωση που ναυαγήσει τελικά του Σκοπιανού προπονητή

Οι διεργασίες για την εξεύρεση του νέου προπονητή που θα αναλάβει τον “γαλαζοκίτρινο” πάγκο συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας τρέχουν και την ερχόμενη Παρασκευή(10/12) η ΑΕΛ καλείται να δώσει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στην Πάφο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα.

Ήδη σε πρώτο πλάνο της διοίκησης Ανδρέα Σοφοκλέους βρίσκεται ο Τσέντομιρ Γιανέβσκι, ο οποίος πέρσι οδήγησε τον Ολυμπιακό στον τελικό Κυπέλλου, όμως αυτή τη στιγμή αμείβεται με ψηλό συμβόλαιο ως βοηθός προπονητής στην εθνική Νοτίου Αφρικής. Οι συζητήσεις έγιναν και υπάρχει μια μικρή διαφορά στο οικονομικό κομμάτι με τις δυο πλευρές να θέλουν να βρεθεί η “χρυσή τομή”. Η διαφωνία έχει να κάνει με το μισθό του νέου προπονητή, ενώ στα θέματα που απασχολούν τη διοίκηση της ΑΕΛ είναι και η στελέχωση του προπονητικού επιτελείου, αφού αποχώρησαν ο γυμναστής, ο βοηθός του Κέρκεζ και ο προπονητής τερματοφυλάκων.

Όπως η ιστοσελίδα μας πληροφορείται στην περίπτωση που ναυαγήσει με Γιανέβσκι, που είναι η πρώτη επιλογή λόγω και της γνώσης  που έχει του Κυπριακού ποδοσφαίρου, στο τραπέζι θα πέσουν και ονόματα δύο Ρουμάνων προπονητών του  Edward Iordănescu που πρόσφατα αποχώρησε από τη FCSB Ρουμανίας, αλλά και του πρώην ποδοσφαιριστή και νυν προπονητή Άντριαν Μούτου.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy