Αρχίζει ο δεύτερος γύρος με μεγάλα παιχνίδια…

Υποδέχεται την Ολυμπιάδα η ΑΕΛ, κόντρα στην Ανόρθωση εκτός έδρας ο Απόλλωνας

Ο Β Γύρος στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών αρχίζει με δυο μεγάλα παιχνίδια. Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής η ΑΕΛ υποδέχεται την Ολυμπιάδα Ν. στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» και η Ανόρθωσις τον Property Gallery Απόλλων στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ». Τεράστιας βαθμολογικής σημασίας είναι οι αγώνες Δικέφαλου Γερίου – Lemesos Volleyball στο Γυμνάσιο Γερίου και ΑΕΚ – Nέα Σαλαμίνα στο «ΚΙΤΙΟΝ». Όλοι οι αγώνες αρχίζουν στις 20:00.

O αγώνας Ανόρθωσις –  Property Gallery Απόλλων θα μεταδοθεί από την Cablenet Sports 3 HD.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής μαγνητίζει. Είναι ένας αγώνας που μπορεί να δώσει σπουδαίο θέαμα μεταξύ δυο ομάδων που θα διεκδικήσουν με σθένος τη νίκη.

Η ΑΕΛ προέρχεται από την τεράστια νίκη με τον Property Gallery Απόλλων το Σάββατο και από πέντε σερί νίκες και είναι σε άριστη ψυχολογική κατάσταση. Ο κόουτς Στέλιος Μασιάς θα έχει στη διάθεσή του την Πολωνή Kinga Kasprzak, που δεν μπορούσε να αγωνιστεί στο ντέρμπι, αφού ήταν εξ αναβολής.

Η Ολυμπιάδα Ν. είναι η καλύτερη ομάδα στον Α Γύρο και δικαίως είναι στην κορυφή. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη γνωρίζει ότι εάν περάσει από το «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» θα κάνει αποφασιστικό βήμα πρωτιάς.

Στον Α Γύρο η Ολυμπιάδα κέρδισε  στο «ΝΕΑΠΟΛΗ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» με 3-0 σετ.

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Ντέρμπι με τα όλα του είναι και ο αγώνας στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» μεταξύ της «Μεγάλης Κυρίας» και των «Αμαζόνων». Οι δυο ομάδες προέρχονται από ήττες και το τρίποντο είναι επιτακτική ανάγκη.

Η Ανόρθωσις στην έδρα της θα επιδιώξει τη νίκη για να «σβήσει» την ήττα από την Ολυμπιάδα Ν.  Από την άλλη, ο Property Gallery Απόλλων ηττήθηκε από την ΑΕΛ στο ντέρμπι και ταξιδεύει στη Λευκωσία μόνο για να κερδίσει ώστε να απομακρυνθεί και από την Ανόρθωση.

Το σπoυδαίο παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

Στην 1η αγωνιστική η Λεμεσιανή ομάδα κέρδισε στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» με 3-0 σετ.

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΕΡΙΟΥ: ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ – LEMESOS VOLLEYBALL

Tρομερό ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο αγώνας των νεοφώτιστων Δικέφαλου Γερίου – Lemesos Volleyball.

Ο Δικέφαλος Γερίου εξασφάλισε την πολυπόθητη άδεια της έδρας και θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Γυμνάσιο Γερίου.  Σαφώς η εξέλιξη αυτή θα  ευνοήσει ψυχολογικά τις «κιτρινόμαυρες» με τις παίκτριες του Γιώργου Γεωργίου να ψάχνουν το τρίποντο για να απομακρυνθούν από τη Lemesos Volleyball.

Η  Lemesos Volleyball είναι ουραγός,  αλλά θα πάει στο Γέρι για να τα δώσει όλα. Η ομάδα του Α. Σπύρου είναι ενισχυμένη  με την Σέρβα ακραία Mirjana Komlenovic, ενώ κάνει προσπάθειες περαιτέρω ενίσχυσης.

Στην 1Η αγωνιστική μετά από μεγάλο παιχνίδι ο Δικέφαλος κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών με 3-2 σετ.

«ΚΙΤΙΟΝ»: ΑΕΚ – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ανοκτό σε κάθε αποτέλεσμα είναι ο αγώνας στη Λάρνακα μεταξύ ΑΕΚ – Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες είναι ισοδύναμες και ο αγώνας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ λόγω έδρας έχει το προβάδισμα και θα προσπαθήσει να δικαιώσει τα προγνωστικά με μια σημαντική νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα από την άλλη διαθέτει ποιότητα και είναι δυσκολοκατάβλητη.  Η ομάδα του Γρ. Μπάλλου πάει στη Λάρνακα για να κερδίσει και να κάνει άλμα.

Στον Α’ Γύρο και την 1η αγωνιστική η Νέα Σαλαμίνα κέρδισε με 3-2 στο Γυμνάσιο Αγ. Νεοφύτου.

BΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ – 7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Ολυμπιάδα Ν. (7) 7-0 21-03 20
  2. Property Gallery Απόλλων (7) 5-2 17-07 16
  3. ΑΕΛ (7) 5-2 17-08 15
  4. Ανόρθωσις (7) 5-2 15-08 14
  5. Νέα Σαλαμίνα (7) 3-4 13-17 08
  6. ΑΕΚ (7) 2-5 08-16 07
  7. Δικέφαλος Γ. (7) 1-6 06-20 03
  8. Lemesos Volleyball (7) 0-7 03-21 01

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy