Φανούριος: “Ήμασταν σίγουροι ότι ο Ουέλινγκτον θα τα πάει περίφημα, ο Απόλλωνας δεν δίνει απαντήσεις σε κανένα”

Δηλώσεις Φανουρίου Κωνσταντίνου

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε σήμερα (7/12) στον ΣΠΟΡ FM 95,0 για την χθεσινή (6/12) νίκη επί του Εθνικού, για το το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη, τους τραυματίες, τις μετάγραφες και άλλα πολλά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα παιχνίδι με πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Ταξιδέψαμε αποδεκατισμένοι στην Άχνα, είχαμε και το τελευταίο πρόβλημα με τον Νταμπό που ταλαιπωρήθηκε με αμυγδαλίτιδα και έχασε τις τελευταίες δυο προπονήσεις. Το γκολ του Ουέλινγκτον μας λύτρωσε γιατί ο Απόλλωνας ήταν καλύτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα ήταν άδικο να μην σκοράρουμε. Αυτή η νίκη είναι πολύτιμη για τη συνέχεια. Είμαστε μια ολοκαίνουργια ομάδα, με δική μας φιλοσοφία, προϊόν της δουλειά του προπονητή μας. Αυτή τη στιγμή είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στον αγώνα με τον Άρη».

Για τη μέχρι τώρα πορεία: «Η ομάδα παρά το ότι είναι ολοκαίνουργια και με αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα δείχνει μια συνέπια. Είναι προϊόν του χαρακτήρα μιας ομαδας που θέλει να επιβάλλεται στο παιχνίδι. Είμαστε περήφανοι για αυτούς που αγωνίστηκαν χθες. Ήταν ένα πλάνο ανάγκης. Από εκεί και πέρα σίγουρα θα έχουμε κάποιες επιστροφές με τον Άρη. Θα είναι διαθέσιμοι οι Νταμπο, Κατελάρης και Ρομπέρζ. Θα δούμε τι θα γίνει και με τον Γιαγκα».

Για τους υπόλοιπους τραυματίες: «Δεν θα μπούμε σε αυτή τη διαδικασία γιατί υπάρχει καθημερινή αξιολόγηση από τον κύριο Κακαβελάκη. Ίσως να είναι ο κορυφαίος μαζί με κάποιους συναδέρφους του αυτή τη στιγμή. Θα έχουμε ξανά αξιολόγηση την Πέμπτη. Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτούς που ήταν εκτός και κυρίως στον Μαλεκκίδη που αντιμετωπίζει ένα σοβαρό τραυματισμό. Περιμένουμε από τον γιατρό να μας ενημερώσει για το πως θα συνεχίσει».

Για τις μετάγραφες: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία της μεταγραφικής συζήτησης αυτή τη στιγμή».

Για τις δηλώσεις του Τσόρνιγκερ για τον Ουέλινκτον: «Σίγουρα είναι απολαυστικές οι διασκέψεις Τύπου του προπονητή μας. Από εκεί και πέρα ήμασταν σίγουροι ότι ο Ουέλινγκτον θα τα πάει περίφημα. Δεν ξεκίνησε καλά και αυτό τον επηρέασε στη ψυχολογία του. Χθες ήταν αλάνθαστος και το ποδόσφαιρο καμιά φορά σου δίνει την ευκαιρία να εξιλεωθείς και αυτό έγινε χθες με τον Ουέλινγκτον».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι. Ο Άρης έκανε πολλά βήματα προόδου. 50-50 το παιχνίδι. Σίγουρα περιμένουμε μια κατάμεστη Δυτική. Ο Απόλλωνας παίζει μετά από καιρό Κυριακή και περιμένουμε αρκετό κόσμο. Ο Άρης έκανε ποιοτικές μεταγραφές, αλλά στόχος μας είναι η νίκη».

«Ο Απόλλωνας δεν δίνει απαντήσεις σε κανένα και κυρίως στους οπαδούς του. Χαιρόμαστε που άπαντες αντιλαμβάνονται ότι είμαστε μια καινούργια ομάδα και άπαντες είναι προσγειωμένοι. Όλοι παραμένουν ταπεινοί και προσγειωμένοι, αυτή την πορεία που κάνουμε τώρα τα τελευταία δέκα χρόνια την κάναμε οκτώ φορές. Δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για μας. Δεν πετάμε στα σύννεφα και απεναντίας αυτό μας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τον Σάλαι: «Αυτό το θέμα το παρακολουθεί διακριτικά ο πρόεδρος της εταιρείας. Ότι είναι να γίνει ο πρώτος που θα το μάθει θα είναι ο Νίκος Κίρζης».

Για τον Ποντικό: «Ενσωματώθηκε κανονικά στις προπονήσεις».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy