Φιλανθρωπικό παζαράκι… από τον σύλλογο μοτοσυκλετιστών EGOPHOBIA MCC

Σκοπός του η ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.

Ο σύλλογος μοτοσυκλετιστών EGOPHOBIA MCC διοργανώνει και πάλι το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζαράκι. Σκοπός του η ενίσχυση οικογενειών που έχουν ανάγκη αυτά τα Χριστούγεννα.

Τα Χριστούγεννα δεν είναι μία απλή γιορτή. Είναι μία γιορτή που ο κόσμος ανοίγει την καρδιά του για να χωρέσει όχι μόνο συγγενείς και φίλους αλλά και όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν πραγματικά ανάγκη. Μας ξυπνά τα αισθήματά της αγάπης της αλληλεγγύης της προσφοράς της φροντίδας για όλους τους συνανθρώπους μας.

Με πλήρη συναίσθηση του τι γίνεται στην πόλη μας, στη χώρα μας, σε ολόκληρο τον πλανήτη λόγω της πανδημίας καταφέραμε να έχουμε την άδεια από το υπουργείο υγείας για διεξαγωγή του φιλανθρωπικού μας. Με μεγάλη προσοχή θα τηρηθούν όλα τα μέτρα που απαιτούνται.

Οι μέρες των Χριστουγέννων είναι άγιες και μας προτρέπουν να είμαστε φιλάνθρωποι. Όλοι μαζί με την οικογένειά μας τα παιδιά μας μπορούμε να βοηθήσουμε, να κάνουμε την καλή μας πράξη, να δείξουμε στα παιδιά μας τι σημαίνει αγάπη και βοήθεια σε κάποιον που την έχει ανάγκη. Να χαρίσουμε απλόχερα με την καρδιά μας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας σε αυτές τις οικογένειες.

Υ.Γ Η δημοπρασία για τις φανέλες των ομάδων Αελ Λεμεσού , Άρη Λεμεσού , Απόλλων Λεμεσού , Ανόρθωσις Αμμόχωστου, ΑΕΚ Λάρνακας , Αποελ και Ομόνοια Λευκωσίας αρχίζει από σήμερα στο τηλέφωνο 99-411012

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy