Καλή η κατοχή… θέλει και τις ευκαιρίες για το γκολ!

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 0-0

Με τον Απόλλωνα να μπαίνει στον αγώνα για να παίξει το γνωστό του παιχνίδι κατοχής και δημιουργίας κύλησε το πρώτο 15λεπτο. Έχοντας την κατοχή, πίεζε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο με τις αλληλοκαλύψεις να είναι εμφανείς, από πλευράς ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα. Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε στον αγώνα, με τα πρώτα τριάντα λεπτά του παιχνιδιού να μην έχουν τελική προσπάθεια από τις δύο ομάδες.

Στο 32΄ είχαμε μια φάση στην οποία ο Απόλλωνας διαμαρτυρήθηκε για μια ανατροπή πάνω στο Κολ, που όμως δεν είχε κάτι επιλήψιμο, ενώ ο Αργεντίνος θα μπορούσε να περάσει και να σουτάρει. Δύο τα λεπτά καθυστερήσεων και τέλος του πρώτου ημιχρόνου χωρίς καμία τελική από τις δύο ομάδες. Ο Απόλλωνας είχε την κατοχή ψάχνοντας τρόπους να απειλήσει χωρίς όμως κάτι το αξιόλογο.

Κίτρινες: Ντόλεζαλ, Γκόρουμπετς / Ίλιεφ

Εθνικός Άχνας: Χριστοδούλου, Κ.Ηλία, Μ.Ηλία, Καρασάουκς, Ντόλεζαλ, Χουντόμπιακ, Γκόρουμπετς, Κυπριανού, Τολεμές, Ταράσοφς, Χολ.

Αναπληρωματικοί: Καβαλέουσκι, Περατικός, Ασούμπρε, Αράζ, Κυπριανού, Φόλμπρεχτ, Κ.Ηλία, Σαββίδης Αγγελόπουλος, Κουμής, Ελουντού.

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Χαμάς, Φιλιώτης, Β. Γιοβάνοβιτς, Νασιμέντο, Σπόλιαριτς, Κολ, Ζράντι, Ίλιεφ, Αλμπάνης, Στορ

Αναπληρωματικοί: Ντούριν, Mαρκοβιτς, Ίντζια, Τζουμ, Παπουνασβίλι, Ψύχας, Αλεσάμι, Οικονομίδης

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy