Αποχωρεί και ο Χάρης Φαλάς

Μετά τον Ντούσαν Κέρκεζ σειρά για αποχώρηση πήρε υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της ΑΕΛ

Μετά το διαζύγιο της ΑΕΛ με τον Ντούσαν Κέρκεζ, επόμενος που αποχωρεί από το προπονητικό επιτελείο είναι ο Χάρης Φαλάς, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης. Ο ίδιος ανακοίνωσε το τέλος της θητείας του στην ομάδα της Λεμεσού, με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αναλυτικά:

“Το πιο σημαντικό και όμορφο ταξίδι στην ποδοσφαιρική μου καριέρα κλείνει εδώ!
Κλείνει αφήνοντας μου στιγμές και εμπειρίες οι οποίες θα μείνουν ανεξίτηλες μέσα μου και που πραγματικά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω για να τις περιγράψω!
Στο ταξίδι αυτό, θέλω να πιστεύω πως στάθηκα αντάξιος των προσδοκιών τόσο της διοίκησης που μου εμπιστεύθηκε το πόστο του προπονητή Φυσικής Κατάστασης αλλά και του κόσμου για την συνεχή και απαράμιλλη στήριξη.
Νιώθοντας ευγνώμων και παράλληλα τυχερός θέλω ταπεινά να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον πρόεδρο κύριο Ανδρέα Σοφοκλέους, στον αντιπρόεδρο κύριο Ανδρέα Γιάπα αλλά και στον υπέροχο και ξεχωριστό κόσμο της ΑΕΛ τον οποίο θα θυμάμαι με δέος για πάντα!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάω και σε όλους τους πραγματικούς ήρωες που δεν είναι άλλοι από τους ποδοσφαιριστές.
Τους αθλητές μου, τα λιοντάρια μου, με τους οποίους ανέπτυξα ιδιαίτερη σχέση και δεσμό…
ΕΝΑ – ΕΝΑ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΆ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ, όπως επίσης και στους αφανείς ήρωες που απαρτίζουν το οικοδόμημα που λέγεται ΑΕΛ ( Διευθυντή, Φυσιοθεραπευτές και γιατρούς, Φροντιστές, και λοιπό προσωπικό ) με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα σε όλους τους τομείς.
Με τη δική τους στήριξη και βοήθεια μπόρεσα να διεκπεραιώνω καθημερινά τα καθήκοντα μου ομαλά και απρόσκοπτα!
Θα είστε φίλοι μου για πάντα!
Τέλος, το πιο μεγάλο ευχαριστώ το οφείλω ιδιαιτέρως στον “brate” Ντούσαν Κέρκεζ με τον οποίο συμπορεύομαι, αλλά και στο υπόλοιπο προπονητικό team, αφού χωρίς αυτούς το ταξίδι αυτό δεν θα ξεκινούσε ποτέ!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΑΕΛ.
ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ!
ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ… Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ!”

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy