Τρόμος: Φωνές και ουρλιαχτά σε πλοίο στη Σχοινούσα ενώ έδενε με 9 μποφόρ! (video)

Η πιο επικίνδυνη προσέγγιση πλοίου σε λιμάνι, που έχει αποτυπωθεί σε κάμερα, έλαβε χώρα στη Σχοινούσα, με το μικρό Εξπρές Σκοπελίτης να δένει με 9 μποφόρ και τον κόσμο να ουρλιάζει από τον φόβο του!

Απίστευτες εικόνες στη Σχοινούσα, βγαλμένες από ταινία θρίλερ!

Στη Σχοινούσα, το Εξπρές Σκοπελίτης, ο πιο πιστός στρατιώτης της «άγονης γραμμής» των Μικρών Κυκλάδων, ο οποίος κατά καιρούς επιστρατεύεται, προκειμένου να κάνει και διακομιδές, για να σώσει ανθρώπινες ζωές, προσέγγισε το λιμάνι με 9 μποφόρ νοτιά στις 26 Νοεμβρίου!

Το βίντεο, λοιπόν, που έφερε τώρα στο «φως» η ιστοσελίδα cyclades24.gr, είναι σοκαριστικό!

Δείτε κάτω από ποιες συνθήκες προσεγγίζει το λιμάνι, με ποιον τρόπο αποβιβάζονται οι επιβάτες (κάποιοι δεν τα κατάφεραν και έμειναν στο πλοίο) και πώς στη συνέχεια αναχωρεί, καθώς είναι αδύνατο να παραμείνει στο ντόκο. Κατατρομαγμένοι οι ταξιδιώτες (τους έπεφταν μέχρι και οι αποσκευές) αρχίζουν και τρέχουν, άλλοι ουρλιάζουν την ώρα που η μπουκαπόρτα χτυπιέται σαν χταπόδι στη μικρή προβλήτα και το πλοίο κουνιέται σαν φουσκωτή βάρκα!

Πραγματικός ήρωας ο καπετάνιος, που κατάφερε, όχι να εκτελέσει το δρομολόγιο, αλλά να μη βυθιστεί το πλοίο.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy