Απόλλων: Πρόβλημα και με Δημητρίου – Τι γίνεται με Μαλεκκίδη και τους υπόλοιπους τραυματίες

Ο Απόλλωνας με ανακοίνωση του ενημερώνει για τους τραυματίες ενόψει του παιχνιδιού της Δευτέρας (6/12) με τον Εθνικό Άχνας, στο Δασάκι.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ομάδας για την αγωνιστική κατάσταση των ποδοσφαιριστών οι οποίοι αντιμετώπισαν ή εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Ο Γιώργος Μαλεκκίδης υπέστη τραυματισμό στο αριστερό γόνατο στην προπόνηση της Πέμπτης μετά από σύγκρουση με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Δημήτρη Δημητρίου. Η απόφαση για την αποθεραπεία και αποκατάσταση του τραυματισμένου ποδιού του θα παρθεί μετά την ολοκλήρωση του διαγνωστικού ελέγχου.

Ο Δημήτρης Δημητρίου υπέστη εκτεταμένη θλάση στον τετρακέφαλο.

Ο διεθνής τερματοφύλακας θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης και η εκτίμηση επιστροφής του θα γίνει σε μεταγενέστερο στάδιο.

Πρόγραμμα αποκατάστασης ακολουθούν και οι Χάμπος Κυριάκου, Ιωάννης Πίττας και Χάρης Μαυρίας.

Στην προπόνηση της Κυριακής θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αρνό Τζουμ στην αποστολή του αγώνα με αντίπαλο τον Εθνικό Άχνας.

Εκτός οι τιμωρημένοι με κάρτες Βαλεντίν Ρομπέρζ και Φάνος Κατελάρης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy