ΠΑΚΕταρε τη νίκη…

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-0

Στις νίκες επανήλθε ο Άρης που επικράτησε του Ολυμπιακού στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής με 1-0. Το γκολ που πέτυχε ο Πακέ στο πρώτο ημίχρονο και στο 40ο λεπτό έδωσε τη νίκη στην “Ελαφρά ταξιαρχία”. Με τη νίκη του αυτή ο Άρης συνεχίζει στην 3η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Πολύ γρήγορος ο ρυθμός του αγώνα στα πρώτα του 25 λεπτά, με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να ανεβοκατεβάζουν τη μπάλα στις δύο περιοχές και κυρίως με τους γρήγορους για τον Άρη Μπαμπίκα και Σαρφό, Κα για τον Ολυμπιακό να πλαγιοκοπούν οι δύο ομάδες. Στο 11ο λεπτό ο Γουίλσον δεν πλάσαρε όπως ήθελε το Βάνα – Άλβες, ενώ και ο Άρης είχε ένα σουτ με τον Στεπίνσκι που ήταν εύκολη λεία για τον Μολ. Στο 28΄ ο διαιτητής χαρίστηκε στον Ντιανέ και δεν έδωσε κίτρινη κάρτα, στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού που θα ήταν η δεύτερη του και θα είχε αποβληθεί από τον αγώνα.

Στο 32΄ είχαμε τη μεγάλη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου καθώς ο Γουίλσον βρέθηκε μόνος, έκανε το πλασέ αλλά ο Βάνα-Άλβες έσωσε την ομάδα του και έστειλε τη μπάλα σε κόρνερ που ήταν ανεκμετάλλευτο. Καλύτερος και πιο επικίνδυνος ο Ολυμπιακός που είχε τις δύο μεγάλες ευκαιρίες, ενώ στο 36΄ο Στεπίνσκι βρέθηκε σε θέση βολής όμως το σουτ του πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι.

Στο 40΄ο Πακέ έγινε κάτοχος της μπάλας πλάγια δεξιά στην περιοχή του Ολυμπιακού και με ξερό μονοκόμματο σουτ νίκη σε τον Μολ και έκανε το 1-0 για τον Άρη! Πολύ καλό το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο Τσίρειο, με γρήγορο ρυθμό, ευκαιρίες εκατέρωθεν και ένα γκολ για τον Άρη, που πλέον καλείται να διαχειριστεί στην επανάληψη τα υπέρ του δεδομένα!

 

Με ευκαιρία για τον Άρη στο 50΄με τον Στεπίνσκι να σουτάρει και τον Μολ να αποκρούει, αλλά και μια προϋπόθεση για τον Ολυμπιακό ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο. Ο Άρης έδειχνε πολύ καλύτερος στα πρώτα 15 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και στο 59΄έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Μπαμπίκα να πιάνει την κεφαλιά, αλλά η μπάλα πέρασε μόλις έξω. Στο 67΄ο Ολυμπιακός με τη σειρά του ήταν αυτός που έχασε ευκαιρία με το σουτ που έγινε να σταματά σε αμυντικό του Άρη.

Στο 79΄ο Κβάσιουκ βγήκε μόνος στην αντίπαλη περιοχή και πλάσαρε τον Μολ κάνοντας το 2-0, όμως ο διαιτητής αφού συμβουλεύτηκε το VAR, ακύρωσε το γκολ αφού είδε χέρι του Κβάσιουκ, δίνοντας του και κίτρινη κάρτα. Με την επανέναρξη ο Ολυμπιακός έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία με τον Σάλι. Στα τελευταία του λεπτά το παιχνίδι έγινε αρκετά αγχώδες αφού “κρεμόταν από μια κλωστή”. Ο Ολυμπιακός προσπαθούσε να πιέσει για την ισοφάριση, ενώ ο Άρης κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα.

Μετά και τα έξι λεπτά των καθυστερήσεων ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ, αφού ο Βάνα-Άλβες έσωσε την ομάδα του στις καθυστερήσεις. Ο Άρη πήρε τη νίκη με γκολ του Πακέ και τον τερματοφύλακα του να τον σώζει!!!

 

Κίτρινες: Ντελμίρο, Κβάσιουκ / Ντιανέ

Άρης: Βάνα- Άλβες, Ντελμίρο, Μανού(90΄Ράντουτ), Καζού, Γιαγκό, Πακέ(73΄Κβάσιουκ), Σίντεφέλντ, Πατσέκο(56΄Φράγκος), Μπαμπίκα(73΄Λόπες), Σιμιόν(56΄Σπόλιαριτς) και Στεπίνσκι

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Λόπες, Ράντουτ, Μόργκαν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Φράγκος, Κβάσιουκ, Μουσουντά, Ματθαίου και Ιωσηφίδης

Ολυμπιακός: Μολ, Μποβέδα, Κα(80΄Ευτυχίδης), Γουίλσον(75΄Μάντζης), Σαρφό, Πεχλιβάνης(58΄Σάλι), Κονφέ, Νάνι(80΄Γουστάβο), Κυριάκου, Χαραλάμπους, Ντιανέ(46΄Μανρίκε)

Αναπληρωματικοί: Κόβατς, Κούπιτς, Φώτη, Μουκτάρη, Ανδρονίκου, Σάλι, Μάντζης, Γουστάβο, Μανρίκε, Χριστοδούλου, Ευτυχίδης, Πηλαβάς

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy