ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ: “Συλλογή τροφίμων και παιχνιδιών – Καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα τις εορτές”

Οι οργανωμένοι φίλοι του Απόλλωνα δείχνουν γι' άλλη μια φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ ανακοίνωσε ό,τι με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, διοργανώνει πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών.

Η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΛΛΩΝ μπροστά στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν πολλές οικογένειες και με αφορμή τις επερχόμενες γιορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς, διοργανώνει πρωτοβουλία συλλογής τροφίμων και παιχνιδιών.

Η πιο πάνω πρωτοβουλία θα διαρκέσει από τις 6/12 μέχρι τις 21/12. Καλούμε τον κόσμο της οικογένειας του ΑΠΟΛΛΩΝΑ καθώς επίσης και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας όπως αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται, έτσι ώστε καμία οικογένεια να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα αυτές τις μέρες.

Οι εθελοντές θα μπορούν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης όπως καθαριστικά, παιδικές πάνες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και παιχνίδια για παιδιά μικροτέρων ηλικιών κυρίως. Η συλλογή θα γίνεται καθημερινά στα πιο κάτω σημεία:

Σωματείο ΑΠΟΛΛΩΝ
09:00 – 17:00

Κλειστό γήπεδο ΑΠΟΛΛΩΝ
16:00 – 21:00

Δυναμώνουμε τον κοινωνικό ιστό με την βοήθεια μας και προσφέρουμε μια ανάσα χαράς σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη ενόψει των γιορτών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στέλνετε μήνυμα εδώ στην σελίδα μας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy