Λιάσος: “Είμαστε στην 3η θέση με πολλούς κόπους”

Δηλώσεις Λιάσου Λουκά μετά την σημερινή (3/12) εντός έδρας νίκη του Άρη, επί του Ολυμπιακού με 1-0

Ο προπονητής του Άρη, Λιάσος Λουκά, στην διάσκεψη Τύπου, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του και εξέφρασε τη χαρά και την περηφάνια του για την ομάδα του.

Αναλυτικά τι δήλωσε:

«Επιστρέψαμε στις νίκες και είναι κάτι που μας κάνει χαρούμενους και περήφανους. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Ξέραμε ότι θα δυσκολευτούμε απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και γνωρίζαμε ότι θα έρθει για να χτυπήσει με αντεπιθέσεις. Χρησιμοποίησε όλους τους γρήγορους επιθετικούς που διαθέτει.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μας που τήρησαν το πλάνο. Τακτικά έχουμε κάνει ένα από τα καλύτερα μας παιχνίδια. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστές μας. Δεν μπορώ να πω ότι κινδυνέψαμε ιδιαίτερα, εκτός από την τελευταία φάση που εκεί υπήρχε ο Βανάα Άλβες που ήρθε και αυτός στην Κύπρο όπως άλλοι παίκτες στον Άρη για να προσφέρουν.

Είμαι χαρούμενος που κάθε βδομάδα οι παίκτες δείχνουν ότι είναι μεγάλης πάστας ποδοσφαιριστές. Θα κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας για να φέρουμε περισσότερους βαθμούς στη συνέχεια. Μεγάλο μπράβο στους παίκτες. Από τον ιδιοκτήτη μέχρι και τον φροντιστή, αξίζουν συγχαρητήρια. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό, που έχει καλό προπονητή και καλή ομάδα.

Είμαστε στην 3η θέση με πολλούς κόπους. Ο πρώτος που το πίστεψε ήταν ο ιδιοκτήτης. Από εκεί και πέρα, είμαστε έτοιμοι να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Ο στόχος μας ήταν να κερδίσουμε τον σεβασμό με τις εμφανίσεις. Κερδίζοντας και τους βαθμούς είναι ότι καλύτερο».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy