Ο Πούκι από ασίστ του Γιαννούλη, χάρισε βαθμό «χρυσάφι» στη Νόριτς

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ - ΝΟΡΙΤΣ 1-1

Ούτε τώρα για τη Νιούκαστλ… Οι «ανθρακωρύχοι» παρέμειναν χωρίς νίκη στην εφετινή Premier League, καθώς αν και πήραν το προβάδισμα (στο 61′ με πέναλτι του Γουίλσον) κόντρα στη Νόριτς στο εναρκτήριο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του αγγλικού «μαραθωνίου» (και ντέρμπι των ουραγών), έμειναν στο 1-1, «πληγωμένοι» απ’ το γκολ του Τέμου Πούκι στο 79ο λεπτό, το οποίο προήλθε απ’ την πρώτη ασίστ του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο διεθνής Έλληνας αριστερός μπακ, μπήκε ως αλλαγή στο 73′ στη θέση του Γουίλιαμς και μέσα σε 23 λεπτά, κατάφερε να αλλάξει τις ισορροπίες του αγώνα, καθώς «σέρβιρε» το γκολ της ισοφάρισης προς τον διεθνή Φινλανδό φορ και δημιούργησε πολλά «ρήγματα» απ’ την πλευρά του.

Αντίθετα, ο Χρήστος Τζόλης που ξεκίνησε στο βασικό σχήμα, δεν κατάφερε να φανεί πέρα από ένα σουτ στο 45′ που μπλόκαρε ο Ντουμπράφκα κι αντικαστάθηκε στο ημίχρονο απ’ τον Μέλου. Ο τελευταίος μάλιστα, έχασε απίστευτη ευκαιρία στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων για να χαρίσει το τρίποντο της νίκης στα «καναρίνια» (απέκρουσε σε τετ-α-τετ ο Ντουμπράφκα).

Οι «ανθρακωρύχοι», που είδαν το ματς να τους «στραβώνει» από πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 9′ αποβλήθηκε ο Κλαρκ για μαρκάρισμα στον Πούκι, παραμένουν σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς μετρούν 7 ισοπαλίες και 7 ήττες στο εφετινό πρωτάθλημα, έχοντας να νικήσουν σε αγώνα της Premier League από τις 23 Μαΐου και το 2-0 επί της Φούλαμ στην τελευταία αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος.

Για 92 λεπτά οι Λιντς και Κρίσταλ Πάλας αδυνατούσαν να βρουν διαδρόμους για να απειλήσουν κι έμοιαζαν… συμβιβασμένες με τη «λευκή» ισοπαλία στο «Έλαντ Ρόουντ». Στις καθυστερήσεις, ωστόσο, όλα ανατράπηκαν και η Λιντς έφτασε στη «χρυσή» νίκη με 1-0.

Ο Γκουέχι έδιωξε καθαρά την μπάλα με το χέρι σε προσπάθεια του Ροντρίγο και μετά από υπόδειξη του VAR κι on field review από τον διαιτητή Κέβιν Φρεντ, υποδείχθηκε το πέναλτι που έδωσε την ευκαιρία στον ψύχραιμο Ραφίνια να χαρίσει από τα 11 μέτρα την τρίτη εφετινή νίκη-ανάσα στα «παγόνια».

Τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής στην Premier League και η βαθμολογία έχουν ως εξής:

Νιούκαστλ-Νόριτς              1-1
(61΄ πέν. Γουίλσον - 79΄ Πούκι)
 
Λιντς-Κρίσταλ Πάλας           1-0
(90΄+3΄ πέν. Ραφίνια)

 

Σαουθάμπτον-Λέστερ           01/12
Γουότφορντ-Τσέλσι            01/12
Γουέστ Χαμ-Μπράιτον          01/12
Γουλβς-Μπέρνλι               01/12
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι   01/12
Έβερτον-Λίβερπουλ            01/12
Τότεναμ-Μπρέντφορντ          02/12
Μάντσεστερ Γ.-Άρσεναλ        02/12

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)
Τσέλσι              30
Μάντσεστερ Σίτι     29
Λίβερπουλ           28
Γουέστ Χαμ          23
Άρσεναλ             23
Γουλβς              20
Τότεναμ             19 -12αγ.
Μάντσεστερ Γιουν.   18
Μπράιτον            18
Λέστερ              18
Μπρέντφορντ         16
Κρίσταλ Πάλας       16 -14αγ.
Άστον Βίλα          16
Έβερτον             15
Λιντς               15 -14αγ.
Σαουθάμπτον         14
Γουότφορντ          13
Νόριτς              10 -14αγ.
Μπέρνλι              9 -12αγ.
Νιούκαστλ            7 -14αγ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy