ΑΕΛ: Αποχώρησε καλαθοσφαιριστής λόγω της επίθεσης στο Μάνιγκολτ

Η ΑΕΛ μέσω ανακοίνωση της ενημερώσε ό,τι ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας, Μπράντον Άβερρετ, προχώρησε σε διακοπή συνεργασίας του με την ομάδα μας, χωρίς την συγκατάθεση της.

Ο λόγος ήταν η ανασφάλεια ένιωσε ο καλαθοσφαιριστής, μετά το βίαιο ξυλοδαρμό του Κόρεϊ Μάνιγκολτ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της  21ης  Νοεμβρίου.

Η ανακοίνωση:

Η ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ ενημερώνει πως ο καλαθοσφαιριστής Μπράντον Άβερρετ προχώρησε σε διακοπή συνεργασίας του με την ομάδα μας, χωρίς την συγκατάθεση μας.

Ο Αμερικανός καλαθοσφαιριστής έλαβε την πιο πάνω απόφαση λόγω της ανασφάλειας που του έχει δημιουργηθεί μετά το βίαιο περιστατικό με τον Κόρεϊ Μάνιγκολτ που εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της  21ης  Νοεμβρίου.

Παρά τις υπεράνθρωπες ενέργειες της διοίκησης, της τεχνικής ηγεσίας και των συμπαιχτών του να στηριχθεί ψυχολογικά, ο καλαθοσφαιριστής με κάθε τρόπο, δεν κατέστει δυνατόν να πειστεί να παραμείνει στην ομάδα μας.

O καλαθοσφαιριστής έχει ήδη αναχωρήσει από την Κύπρο και βρίσκεται στις ΗΠΑ, γεγονός που μας αναγκάζει να προβούμε σε άμεση αντικατάσταση παίκτη.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας πως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα για ενίσχυση της ομάδας μας ούτως ώστε να συνεχίσει την καλή της πορεία στο πρωτάθλημα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΕΛ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΑ ΛΤΔ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy