Σκόραρε δις, έχασε άλλα τόσα…(pic,video)

Με τα δύο χθεσινά(27/11) του γκολ θα ανεβάσει ψυχολογία για τη συνέχεια, για περισσότερο σκοράρισμα, ο Ανδρέας Πιτταράς

Μέχρι στιγμής με τα δύο γκολ πέναλτι που πέτυχε στον χθεσινό(27/11) αγώνα κόντρα στον Κούρη Ερήμης, στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ΄ κατηγορίας, ο Ανδρέας Πιτταράς έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα.

Το “βαρύ πυροβολικό” του ΕΝΥ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι είναι πολύ πίσω από προηγούμενες χρονιές όσον αφορά το σκοράρισμα, αφού τα τρία από τα πέντε του γκολ τα πέτυχε με πέναλτι. Τρία από αυτά ήταν πολύ καθοριστικά αφού έδωσαν τη νίκη στην ομάδα του στα τελευταία λεπτά με ΘΟΙ, ΑΠΕΠ και Ορμήδεια.

Στον χθεσινό αγώνα παρά τα δύο του γκολ, θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον άλλα δύο, αφού αστόχησε από ευνοϊκή θέση σε κεφαλιά και ένα σουτ από πλάγια μέσα στην περιοχή που έφυγε μόλις άουτ. Ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να πετύχει όσον το δυνατό περισσότερα γκολ, κάτι που το αντιλαμβάνεται και τα χθεσινά γκολ θα του ανεβάσουν τη ψυχολογία, ενόψει της συνέχειας για να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τον στόχο της που είναι η άνοδος.

Παρακολουθείστε τις δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι στον χθεσινό(27/11) αγώνα, με σκόρερ τον Ανδρέα Πιτταρά:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy