Διακοπή στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ο Μαντσίνι με την γκολάρα του και οι οπαδοί του «δικεφάλου» με τα θλιβερά επεισόδιά τους, «έκλεισαν» την Τούμπα, με τον Άρη να φεύγει θριαμβευτής από την έδρα του ΠΑΟΚ (0-1).

Διακοπή σημειώθηκε στον αγώνα της Τούμπας ΠΑΟΚ-Άρης, στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν 1-0 με το γκολ του Μαντσίνι από το 41ο λεπτό. Οπαδοί του «Δικέφαλου» πέταξαν δεκάδες αντικείμενα, φωτοβολίδες και τελικά εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τη διακοπή της συνάντησης.

Είκοσι λεπτά μετά την διακοπή του ντέρμπι της Τούμπας από τον Σκωτσέζο διαιτητή, Ρόμπερτ Μάντεν, και το σκηνικό στο γήπεδο είναι σκηνικό μικρής καταστροφής. Καθίσματα από την Θύρα 4 και πέτρες από τις γωνίες των κερκίδων που αποκολλήθηκαν και πετάχθηκαν, είναι αυτά που φαίνονται στον χλοοτάπητα κι ενώ οι δυο ομάδες, οι διαιτητές και οι αξιωματούχοι της συνάντησης έχουν αποσυρθεί από τον αγωνιστικό χώρο, σχεδόν αμέσως μετά την εισβολή των οπαδών. Καταβάλλονται προσπάθειες για την επανέναρξη του αγώνα. Προς το παρόν μια μικρή ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ παραμένει στις κερκίδες, ενώ υπάρχει πληροφορία για μικρό αριθμό προσαγωγών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy