Το πανό της χρονιάς απ’ τους φίλους του ΠΑΣ στην… ταράτσα των Ζωσιμάδων (pics)

Θυμάστε το «Γιαννίκη μείνει η πηδάω»; Δείτε σε τι μετατράπηκε φέτος από τους απίστευτους φίλους του ΠΑΣ Γιάννινα

Περίμεναν τον κατάλληλο αγώνα για να στείλουν το μήνυμά τους οι φίλοι του ΠΑΣ Γιάννινα που κατάφεραν να γίνουν για ακόμα μια φορά viral λόγω του… τρολαρίσματος που έκαναν.

Για όσους θυμούνται, πέρσι όταν ο ΠΑΣ Γιάννινα έπαιζε πολύ καλό ποδόσφαιρο με τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο του και λίγο πριν από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, κάποιοι φίλοι της ομάδας είχαν απλώσει ένα πανό με αποδέκτη τον τότε προπονητή τους.

«Γιαννίκη μείνει η πηδάω», έγραφε το πανό που ήταν κρεμασμένο σε μια ταράτσα πλησίον του γηπέδου. Ζητώντας από τον Έλληνα τεχνικό να μείνει στον πάγκο, σε μια περίοδο που είχε ξεκινήσει η κουβέντα γύρω από το ζήτημα.

Συν το χρόνω ο Γιαννίκης αποχώρησε και λίγους μήνες μετά υπέγραψε στην ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε προπονητή τον – επίσης… γερμανοθρεμένο – Ηρακλή Μεταξά και πραγματοποιεί μια καταπληκτική πορεία. Στην τέταρτη θέση με 16 βαθμούς και έχοντας ως μεγαλύτερο… παράσημο το εντυπωσιακό 5-0 στο «Βικελίδης» επί του Άρη.

Σήμερα λοιπόν που υπάρχει το ματς απέναντι στην ΑΕΚ του Γιαννίκη οι ίδιοι φίλοι του ΠΑΣ κρέμασαν στο ίδιο σημείο ένα πανό… έπος: «Γιαννίκη δεν πηδάω έχω Μεταξά!».

Για την ιστορία ο η ΑΕΚ του Γιαννίκη κέρδισε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1.

to10.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy