Οπαδοί παρενόχλησαν σεξουαλικά γυναίκα δημοσιογράφο σε ζωντανή μετάδοση (video)

Ενα άσχημο περιστατικό διαδραματίστηκε μετά τον αγώνα της Έμπολι με την Φιορεντίνα, όταν οπαδός των «βιόλα» παρενόχλησε σεξουαλικά γυναίκα δημοσιογράφο που εκείνη τη στιγμή έδινε ζωντανά το ρεπορτάζ της αναμέτρησης

Η ρεπόρτερ της «ODG Toscana», Γκρέτα Μπεκάλια, παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από οπαδό της Φιορεντίνα έξω από το « Κάρλο Καστελάνι» μετά την ήττα των «βιόλα», με 2-1 από την Έμπολι.

Το περιστατικό έλαβε χώρα σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση και την ώρα που η δημοσιογράφος έδινε το ρεπορτάζ του αγώνα. Εκείνη τη στιγμή οι οπαδοί της Φιορεντίνα που έβγαιναν από το γήπεδο, την πλησίασαν και προχώρησαν σε άσεμνες χειρονομίες απέναντι της.

Η ίδια προσπάθησε να κρατήσει την ψυχραιμία της, ωστόσο ο συνάδελφος της, που ήταν από το στούντιο, αρκέστηκε απλά να πει στον κάμεραμαν: «Μην το παίρνεις αυτό στην κάμερα», χωρίς να καταδικάσει την χειρονομία των οπαδών της Φιορεντίνα.

 

gazzetta.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy