Όλα μηδέν στο Τσίρειο!!!

ΑΡΗΣ - ΠΑΦΟΣ 0-0

Ισοπαλία είχαμε απόψε(27/11) στο Τσίρειο στον αγώνα του Άρη με την Πάφο με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

Ισοδύναμο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο Τσίρειο μεταξύ του Άρη και της Πάφου. Δεν είδαμε γκολ από καμιά ομάδα, παρά μόνο προϋποθέσεις και κάποια σουτ. Καλός ήταν ο ρυθμός του αγώνα με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να προσπαθούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο. Στο 40ο λεπτό του αγώνα είχαμε τη μεγάλη κλασσική ευκαιρία, που άνηκε στην Πάφο, όταν μετά από κόρνερ ο Ζαίρο έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, για να διώξει πρώτα ο Ντελμίρο και στη συνέχεια ο Βάνα – Άλβες πάνω στη γραμμή της εστίας.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου και απειλούσαν την άμυνα των γηπεδούχων, που όμως με πρώτη ευκαιρία που έβρισκαν έβγαιναν στην επίθεση. Τελικά μετά από τρία λεπτά καθυστερήσεων το ημίχρονο ολοκληρώθηκε στο 0-0!

 

Χωρίς αλλαγές ξεκίνησαν οι δύο ομάδες το δεύτερο ημίχρονο με την Πάφο να μπαίνει πιο δυνατά και να έχει την κατοχή της μπάλας. Η πρώτη καλή φάση στο δεύτερο ημίχρονο ήρθε στο 63΄με τον Καζού να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Γενικά οι φάσεις στον αγώνα ήταν πολύ λίγες, με πιο κλασσική αυτή της Πάφου στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 68΄ο Άρης “απάντησε” στην ευκαιρία της Πάφου, όταν ο Πατσέκο έγινε αποδέκτης της μπάλας, από πλάγια αριστερά έκανε το σουτ, η μπάλα όμως πέρασε μόλις έξω από το κάθετο δοκάρι του Ρούτκο. Αν εξαιρέσουμε αυτή την ευκαιρία, δεν είχαμε τίποτα το αξιόλογο μέχρι και το 80΄του αγώνα. Στο 84΄είχαμε μια φάση στην περιοχή της Πάφου, που ελέγχθηκε από το VAR, χωρίς να υπάρχει κάτι το μεμπτό.

Τα λεπτά κυλούσαν με την αγωνία να υπάρχει, αφού κάποια από τις δύο ομάδες θα μπορούσε να πετύχει το “χρυσό” γκολ, όπως εξελισσόταν ο αγώνας. Τρία ήταν τα λεπτά των καθυστερησεων, που πέρασαν χωρίς να αλλάξει κάτι στο παιχνίδι. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε στην ισοπαλία 0-0, με τον Άρη να παίρνει ένα βαθμό και να φτάνει τη συγκομιδή του στους 20!

Κίτρινες: Πακέ, Φράγκος, Στεπίνσκι / Πάνιτς

Άρης: Βανά – ‘Αλβες, Μανού(70΄Ράντουτ), Στεπίνσκι, Ντελμίρο(78΄Μουσουντά), Καζού, Φράγκος(58΄Σικόρσκι), Γιαγκό, Πακέ(68΄Κβάσιουκ), Σίλντενφελντ, Πατσέκο(78΄Ιωσηφίδης), Σιμιόν.

Αναπληρωματικοί: Παπαστυλιανού, Σωφρονίου, Ραντούτ, Μπράουν, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Ανδρέου, Κβάσουκ, Ελευθερίου, Μουσούντα, Ματθαίου, Ιωσηφίδης.

 

Πάφος: Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Ζάιρο, Αμπντουσαλάμοφ(74΄Κοβάσεβιτς), Αουρέλιο, Βαλακάρι(74΄Φουρ), Πάνιτς, Μπάριτς, Πάντσεον, Πάγιτς.

Αναπληρωματικοί: Πέτρου, Αντός, Αντωνίου, Κοβάσεβιτς, Αουρέλιο Ντ, Μπαμπαγιάν, Φυλακτού, Μιχαήλ, Φουρ, Ντράγκομιρ.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy