Επέκταση του lockdown στα ολλανδικά γήπεδα έως 18/12

Τα επιδημιολογικά δεδομένα δεν έχουν βελτιωθεί καθόλου στην Ολλανδία, καθώς τα κρούσματα κορονοϊού παραμένουν σε πολύ υψηλά επίπεδα και η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε χθες -μεταξύ άλλων μέτρων- να επεκτείνει το lockdown στα γήπεδα της χώρας για άλλες τρεις εβδομάδες, ήτοι έως και τη 18η Δεκεμβρίου.

Όπερ σημαίνει πως (εκτός των εγχώριων διοργανώσεων) ο Άγιαξ θα υποδεχτεί χωρίς κόσμο την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η Φέγενορντ θα παίξει με κλειστές πόρτες κόντρα Μακάμπι Χάιφα, ενώ χωρίς φιλάθλους στις εξέδρες θα πραγματοποιηθούν και οι αναμετρήσεις Άλκμααρ – Ράντερς και Φίτεσε – Μούρα.

Το ντέρμπι ανάμεσα στη Φέγενορντ και τον Άγιαξ ενδέχεται να μεταφερθεί για τις 19 Δεκεμβρίου, προκειμένου να έχει κόσμο στις εξέδρες, αν κι επ’ αυτού θα ξεκαθαρίσουν τα δεδομένα μετά τις αποφάσεις που θα πάρει η επόμενη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στις 14 Δεκεμβρίου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy