Ανδρέας Ιωάννου: “Επιδιώκα το γκολ σε όλα τα παιχνίδια, τελικά ήρθε κόντρα στην πρώην…”(video)

Ο επιθετικός του ΕΝΥ μίλησε στην κάμερα του Lemesosinsports.com μετά τη μεγάλη νίκη (3-0) της ομάδας του επί του Κούρη, στο γειτονικό ντέρμπι της πόλης

Ο Ανδρέας Ιωάννου αναφέρθηκε στην σημαντική νίκη, τα παιχνίδια που έρχονται, το γκολ που πέτυχε (2-0) απέναντι στην πρώην του ομάδα και τους στόχους.

Επίσης σχολίασε και την δυναμική στήριξη που είχε στο σημερινό ντέρμπι ο ΕΝΥ, από τον κόσμο της ομάδας.

” Ήταν ένα παιχνίδι που το ζούσαμε όλη την εβδομάδα, τοπικό ντέρμπι για εμάς. Καταφέραμε με βάση το πλάνο του προπονητή μας να βγάλουμε στο γήπεδο αυτό που θέλαμε και πετύχαμε τρία γκολ. Βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι με την ΜΕΑΠ στο Κύπελλο και προχωρούμε για το καλύτερο” ανέφερε για την νίκη ο επιθετικός του ΕΝΥ.

Για του του στόχους της ομάδας είπε ” Είμαστε μέσα στους στόχους μας. Συνεχίζουμε κάθε βδομάδα να παίζουμε όσο καλύτερα γίνεται. Δείξαμε και σήμερα τον καλό μας εαυτό. Πάμε να κερδίσουμε την ΜΕΑΠ (Κυπέλλο) και Ομόνοια Ψευδά (Πρωτάθλημα) για να ανέβουμε πιο ψηλά”.

” Όλα τα παιχνίδια επιδιώκα να πετύχω ένα γκολ, τελικά ήρθε με την πρώην μου ομάδα. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Βλέπω μπροστά και προχωρώ. Με πληγώνει που σκόραρα απέναντι στην πρώην ομάδα μου, αλλά τώρα είμαι ποδοσφαιριστής του ΕΝΥ” ανέφερε για το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΕΝΥ ο Ιωάννου.

Ενώ για την στήριξη του κόσμου, που ήταν εκπληκτική, ανέφερε ” Ευχαριστούμε πάρα πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Μας βοήθησαν. Θα μας βοηθήσουν και στην συνέχεια. Ξανά ένα μεγάλο μπράβο στο κόσμο που ήρθε στο γήπεδο και μας στήριξε”.

Παρακολουθείστε τις δηλώσεις του Ανδρέα Ιωάννου:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy