Απονεμήθηκαν τα τιμημένα πράσινα μπερέ στους καταδρομείς της 2021 ΕΣΣΟ

Σε κλίμα εθνικής υπερηφάνειας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Στρατόπεδο Πέτρου Μαυρομμάτη στο Σταυροβούνι η τελετή απονομής του τιμημένου πράσινου μπερέ, με την οποία οι οπλίτες της 2021 ΕΣΣΟ εντάχθηκαν και επίσημα στην επίλεκτη οικογένεια των Καταδρομών.

Στη διάρκεια της τελετής, πραγματοποιήθηκε  επίδειξη σε διάφορα αντικείμενα που ήταν μέρος της εκπαίδευσης τους χαρίζοντας στις οικογένειες τους στιγμές περηφάνιας και τιμής.

Σε ομιλία του ο Υπουργός  Άμυνας Χαράλαμπος Πετρίδης  δήλωσε μεταξύ «η πολιτεία σας συγχαίρουμε και σας προβάλουμε ως παράδειγμα προς μίμηση.

«Μόνο οι ελάχιστοι έχουν πετύχει να φτάσουν μέχρι το τέρμα της δύσκολης αυτής διαδρομής και έτσι δικαιωματικά μπορείτε να υπερηφανεύεστε και εσείς ότι υπηρετείτε την πατρίδα, μέσα από τις τάξεις των θρυλικών καταδρομέων.

Απευθυνόμενος στους γονείς σας, εκφράζω τα συγχαρητήριά μου για τα παιδιά που αναθρέψατε, τις αρχές και αξίες που τους μεταδώσατε, ώστε σήμερα να τα καμαρώνετε βλέποντας τα, αγέρωχα, να φορούν το πράσινο μπερέ.

Θέλω να εκφράσω την ευαρέσκεια μου στο Διοικητή Καταδρομών και στο προσωπικό που είχε την ευθύνη της εκπαίδευσης, για τον επαγγελματισμό και την ορθή  τους καθοδήγηση».

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy