Πρώτος ιστορικός βαθμός για την Εθνική Γυναικών

ΚΥΠΡΟΣ - ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 1-1

Πρώτος ιστορικός βαθμός για την Εθνική Γυναικών σε επίσημο αγωνα! Σε αγώνα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου Γυναικών, η ομάδα μας εξήλθε ισόπαλη 1-1 με τη Λευκορωσία στο ΑΕΚ Arena.

Η Φιλίππα Σάββα πέτυχε το γκολ της ομάδας μας στο 60′. Η Εθνική μας είχε δοκάρι  στο 68′ με την Ειρήνη Μιχαήλ χάνοντας σπουδαία ευκαιρία ακόμη και για τη νίκη.

Η Λευκορωσία είχε προηγηθεί με την Πιλιπένκο στο 24′.

Απέναντι σε ένα ποιοτικό αντίπαλο, η Εθνική Γυναικών έκανε τη δική της υπέρβαση σε ένα αγώνα που θα μείνει στην ιστορία αφού ποτέ στο παρελθόν η Εθνική μας κατάφερε να έχει βαθμολογικό όφελος από επίσημο αγώνα.

Επόμενος αγώνας για την Κύπρο, την ερχόμενη Τρίτη με την Ισλανδία, στις 19:00 στο ΑΕΚ Αrena. Βέβαια αξίζει να αναφέρουμε ότι θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη, αφού μετά την ισοφάριση έχασε δύο κλασσικές ευκαιρίες.

Κύπρος (Α. Τσολάκης): Μαρία Ματθαίου, Κατερίνα Παναγιώτου, Μικαέλλα Χάλιου, Μαρία Ιωάννου, Μαρία Παναγιώτου (85′ Μαριλένα Γεωργίου), Ελένη Γιάννου (69′ Σάρα Παπαδοπούλου), Άντρη Βιολάρη, Άντρια Μιχαήλ, Λουκρητία Χρυσοστόμου (58′ Ειρήνη Μιχαήλ), Φιλίππα Σάββα, Κριστίνα Φρέντα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy