Τα εισιτήρια με Πάφο…

Επίσημη ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του εντός έδρας αγώνα με την Πάφο το Σάββατο(27/11).

Αναλυτικά:

Ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αρχίζει η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα της ομάδας μας στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, κόντρα στην Πάφο στο Τσίρειο που θα διεξαχθεί το Σάββατο 27/11/21 στις 17:00.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία της ομάδας μας στην οδό ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ 43Β, ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΣΙΡΕΙΟΥ (πλησίον ACS Courier), από την Πέμπτη 25/11/21 μέχρι την Παρασκευή 26/11/21  από τις 09:00 μέχρι τις 13:00 και από τις 15:00 μέχρι τις 17:00. Επίσης όσοι επιθυμούν μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριο τους από τα εκδοτήρια του σταδίου τα οποία θα ανοίξουν στις 15:30.

Εισιτήρια θα διατίθενται και διαδικτυακά από την επίσημη ιστοσελίδα μας www.arisfc.com

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

 • KANONIKO €10
 • ΜΑΘΗΤΙΚΟ €10
 • ΠΑΙΔΙΚΟ €1

Για την έκδοση εισιτηρίου απαιτείται κάρτα φιλάθλου, καθώς από τις 25/8/2018 τέθηκε σε εφαρμογή η σχετική νομοθεσία και το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων δεν θα επιτρέπει την έκδοση του χωρίς την κάρτα φιλάθλου.

Η έκδοση της κάρτας φιλάθλου μπορεί να γίνει διαδικτυακά στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://theasis.cy.net/koa/el/home/.

Επίσης γραφείο έκδοσης κάρτας φιλάθλου για την εξυπηρέτηση των φίλων μας θα λειτουργεί στο ΤΣΙΡΕΙΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΔΥΤΙΚΗ ΚΕΡΚΙΔΑ-ΘΥΡΑ 1) το Σάββατο από τις 14:00 μέχρι και την έναρξη του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες φιλάθλου του ΚΟΑ ανανεώνονται  αυτόματα και ισχύουν κανονικά.

Άτομα ηλικίας κάτω των 14 ετών δεν χρειάζονται κάρτα φιλάθλου, ωστόσο θα πρέπει να καταγράφονται σε ειδικό ονομαστικό κατάλογο κατά την είσοδο τους στο γήπεδο.

Σημαντικές πληροφορίες για όλους τους φιλάθλους:

Τονίζεται ότι σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και τις σχετικές ανακοινώσεις του Υπουργού Υγείας:

 • Επιτρέπεται η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μόνον για άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα και για άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες σε ποσοστό πληρότητας 75% των γηπέδων.
 • Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με τη μία δόση και νοουμένου ότι έχει παρέλθει διάστημα τριών εβδομάδων μετά την ημερομηνία εμβολιασμού.
 • Επιτρέπεται η είσοδος στα γήπεδα σε άτομα που προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα PCR με ισχύ 72 ωρών.
 • Τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών εξαιρούνται, αλλά πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό αποτέλεσμα rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
 • Εξαιρούνται και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό rapid test με ισχύ 72 ωρών τα άτομα ηλικίας 16 ετών και άνω που δεν δύνανται να εμβολιαστούν λόγω σοβαρού ιατρικού προβλήματος με την προσκόμιση του ιατρικού πιστοποιητικού που να επιβεβαιώνει τον λόγο που δεν μπορούν να εμβολιαστούν.
 • Σημειώνεται πως είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας από όλους, από την στιγμή της προσέλευσης του καθενός στο γήπεδο και μέχρι την ολοκλήρωση της αναμέτρησης.

Επίσης, τονίζεται ότι:

 • Κατά την άφιξη και αποχώρηση των φιλάθλων, πρέπει να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
 • Δεν συνίσταται η προσέλευση ατόμων εάν ανήκουν σε οποιαδήποτε ευπαθή ομάδα.
 • Στις εισόδους έξω από τις τουαλέτες και στις καντίνες εάν και εφόσον θα

χρησιμοποιηθούν, θα πρέπει να τηρείται αυστηρά η απαιτούμενη αποστασιοποίηση των δύο μέτρων.

 • Λόγω και της καθυστέρησης που πιθανόν να παρατηρείται για τον έλεγχο των στοιχείων κατά την είσοδο, καλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο στάδιο, ώστε να μπορούν να παρακολουθήσουν απρόσκοπτα τον αγώνα.
 • Κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο, θα πραγματοποιείται δειγματολογικός έλεγχος της θερμοκρασίας του κοινού, καθώς και έλεγχος του safe pass.
 • Θα διενεργούνται έλεγχοι από τις αρμόδιες υπηρεσίες πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης σε ότι αφορά στην τήρηση των μέτρων.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy