Θεόδωρος Αντωνίου: “Πρέπει να αλλάξει το θέμα της νοοτροπίας, σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη”

Σημερινές(25/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις του Διευθυντή της ΑΕΛ

Για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα μίλησε στη Στέλλα Σωκράτους και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την πορεία της ομάδας τις τελευταίες αγωνιστικές: «Υπάρχει μια τετράδα αγώνων με ανεπιτυχή αποτελέσματα. Πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο, να αλλάξουμε κάποια πράγματα. Αυτό που πρέπει να διορθώσουμε πρώτα απ’ όλα είναι το θέμα της αυτοπεποίθησης, που είναι σοβαρό αυτή τη στιγμή. Όταν διορθωθεί τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Μόνο μέσα από μια νίκη, από επιτυχίες μπορεί να αλλάξει αυτό το πράγμα. Εντός και εκτός των προπονήσεων έγιναν αυτά που πρέπει να γίνονται καθημερινά. Πρέπει να έρθει μια νίκη που θα επαναφέρει την αυτοπεποίθηση».

Για τους λόγους που παρουσιάζει τη συγκεκριμένη εικόνα η ΑΕΛ: «Προβληματιζόμαστε, θυμόμαστε την εικόνα στα ευρωπαϊκά απέναντι σε μια πολύ δυνατή ομάδα σαν την Καραμπάχ, η οποία γλίτωσε από τύχη στην Κύπρο από μια ήττα και ένα μεγάλο σκορ. Πρέπει να αλλάξει το θέμα της νοοτροπίας. Προσπαθούμε πολύ, είχα πει ότι φέτος θα παλέψουν 7-8 ομάδες για το πρωτάθλημα. Δεν ήταν σχήμα λόγου, είναι διαφορετικά τα πράγματα. Πολλές ομάδες έχουν επενδύσει πολλά χρήματα και θα πρέπει να προσπαθήσουμε περισσότερο και να επιμένουμε. Δεν μπορείς να τα παρατήσεις. Θα χάσει αυτός που θα τα παρατήσει πρώτος. Πάντα έχει πίεση η ομάδα. Όταν είσαι στην ΑΕΛ ξέρεις ότι πρέπει να κερδίζεις, αν δεν κερδίζεις θα έχεις πίεση».

Για τις προσπάθειες που γίνονται για βελτίωση της κατάστασης: «Εκτός γηπέδου όλα κυλάνε ρολόι. Σε καμία περίπτωση δεν έχει χαθεί η εμπιστοσύνη. Πρέπει να θυμηθούν ποιοι είναι. Στην Ευρώπη, στο ξεκίνημα ήταν όλοι πάρα πολύ διαφορετικοί. Πρέπει να εκτιμήσουν περισσότερο τη δική τους αξία».

Για την κακή απόδοση κάποιων παικτών: «Αν μια ομάδα δεν πάει καλά δυσκολεύεσαι να βρεις ποδοσφαιριστές που πάνε καλά. Στο ξεκίνημα ήταν όλοι καλοί. Έλεγαν όλοι ότι η ομάδα κράτησε τον κορμό, οι ποδοσφαιριστές που ήρθαν είναι καλοί. Αυτό τώρα άλλαξε, αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να ξαναμπεί στο γήπεδο ο εγωισμός των παικτών μας, δεν πρέπει να δέχονται αυτά που ακούν τον τελευταίο μήνα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα: «Είναι εκτός Μεντόγεβιτς και Σάντος. Τόρες και Ριέρα θα δούμε σήμερα, χθες δεν έκαναν προπόνηση και θα δούμε σήμερα πώς θα πάει. Ο Τόρες είχε ένα μυικό πρόβλημα, ευτυχώς το προλάβαμε. Θέλω να πιστεύω ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Ο Σίτο είχε ίωση, είναι καλύτερα, είναι θέμα πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του. Θέλω να πιστεύω ότι θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή. Δυστυχώς αλλάξαμε γήπεδο προπόνησης. Δεν υπάρχουν καλά γήπεδα στη Λεμεσό. Είμαστε σε ένα άλλο γήπεδο και εξαιτίας του Μάζουρεκ και Πελέ αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Θα δούμε πώς θα είναι σήμερα και αύριο και αν θα προλάβουν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή».

Για τους παίκτες των ακαδημιών: «Έχουν δοθεί αρκετοί δανεικοί. Έχουν προωθηθεί κάποια παιδιά, ο Κεραυνός πήρε ευκαιρίες. Κάποια άλλα παιδιά ήταν άτυχοι, Ανδρέου και Φραντζής πέρασαν από τραυματισμούς, ο Ανδρέου υποβλήθηκε και σε εγχείρηση μηνίσκου. Όσο περνά ο καιρός θα είναι ακόμα πιο έτοιμοι για να κληθούν από τον προπονητή να αγωνιστούν».

Για την κίτρινη γραμμή: «Περιμένουμε βοήθεια από αρκετές εταιρείες να δώσουν προϊόντα. Ζούμε σε δύσκολη εποχή, υπάρχει ακρίβεια παντού. Ο κόσμος έχει ανάγκη. Κάνουμε μια νέα εκστρατεία για τη συλλογή δώρων ενόψει Χριστουγέννων».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy