Σε κακό φεγγάρι η ΑΕΛ του Ντούσαν – Η συνέχεια θα κρίνει πολλά

Κρίσιμα τα επόμενα παιχνίδια τόσο για την ΑΕΛ, όσο και για τον Ντούσαν Κέρκεζ. Θα κρίνουν πολλά για τους φετινούς στόχους της ομάδας. Σημαντικά και για το μέλλον Κέρκεζ

Το φεγγάρι της ΑΕΛ του Κέρκεζ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό αυτή την στιγμή. Θα τολμήσουμε να πούμε ό,τι ο Βόσνιος τεχνικός περνά ίσως την χειρότερη του περίοδο στον “γαλαζοκίτρινο” πάγκο.

Αυτό όμως σε καμία μα καμία περίπτωση δεν αναιρεί την προσφορά του στην ΑΕΛ, αλλά και το έργο που έχει παράξει. Και μέχρι στιγμής χαίρει της πλήρης στήριξης από πλευράς Ανδρέα Σοφοκλέους.

Ο Βόσνιος τεχνικός γνωρίζει όσο κανείς άλλος της ομάδα του, όπως επίσης γνωρίζει τι πρέπει να κάνει ώστε η ΑΕΛ να σηκώσει ανάστημα και να επανέλθει στο δρόμο των επιτυχιών. Δεν θα έχει εύκολη δουλειά, σίγουρα, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι δουλειά από όλους. Η ψυχολογία είναι ίσως το σημαντικότερο κομμάτι και ένα από τα κυριότερα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει τόσο ο Κέρκεζ, όσο και οι ποδοσφαιριστές του. Κάτι που το παραδέχθηκε και ο ίδιος στην διάσκεψη Τύπου μετά την ισοπαλία απέναντι στην Δόξα.

Η ομάδα δείχνει σε αυτές τις πρώτες 9 αγωνιστικές, να έχει κάποιες αδυναμίες στο δημιουργικό της κομμάτι. Αυτό που της λείπει είναι και το καθαρό μυαλό μέσα στο παιχνίδι της. Πέραν τούτου φαίνεται ό,τι κάποιες επιλογές ποδοσφαιριστών την καλοκαιρινή περίοδο δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα μέχρι στιγμής. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και δίνεται η ευκαιρία να γίνουν διορθωτικές κινήσεις.

Οι “γαλαζοκίτρινοι” βρίσκονται σε δυσχερή θέση (βλέπε βαθμολογικό πίνακα, 8η θέση και 12 βαθμούς από την κορυφή, και τον Απόλλωνα). Στα επόμενα παιχνίδια η ομάδα καλείται να βγάλει αντίδραση και σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο. Τα παιχνίδια με ΑΕΚ και Ομόνοια στο Τσίρειο, που ακολουθούν είναι κρίσιμα και συνάμα δύσκολα. Είναι όμως και μεγάλη ευκαιρία για ανατροπή του παρόντος κλίματος. Αν μπει και στην εξίσωση ό,τι ακολουθούν δύο παιχνίδια με Πάφο (έκτος) και Ολυμπιακός (εντός). Αλλά και τα ντέρμπι με Ομόνοια και Απόλλωνα (εκτός), γίνεται κατανοητό ό,τι περιθώρια δεν υπάρχουν.

Έτσι λοιπόν κλείνοντας μετά τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, κάθε παιχνίδι και τελικός για την ΑΕΛ και το Ντούσαν. .. που αν δεν βρει τις λύσεις και τα αποτελέσματα (νίκες), κανείς δεν μπορεί να πει με σίγουρα αν το μέλλον θα τον βρει στο “γαλαζοκίτρινο” πάγκο.

Υ.Γ Άποψη μας ό,τι ο Ντούσαν Κέρκεζ μπορεί να βγάλει την ΑΕΛ από την μίνι κρίση. Και πρέπει να στηριχθεί από όλους στο οικοδόμημα της ομάδας.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy