Αύριο η απόφαση για Μπενζεμά στην υπόθεση “sextape”

Αύριο (24/11) θα γίνει γνωστή η απόφαση στη δίκη για την υπόθεση «sextape», του εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά με βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου, στην οποία κατηγορούμενος είναι, μεταξύ άλλων, ο Καρίμ Μπενζεμά.

Ο εισαγγελέας έχει προτείνει για τον Γάλλο διεθνή επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ποινή φυλάκισης 10 μηνών με αναστολή και την επιβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ.

Η απόφαση του Δικαστηρίου των Βερσαλλιών, θα γίνει γνωστή, λίγες ώρες πριν ο Μπενζεμά με τη Ρεάλ Μαδρίτης  αγωνιστεί στην Τιράσπολ (Μολδαβία), ενάντια στη Σέριφ, σε έναν καθοριστικό αγώνα για την πρόκριση στους «16» του Champions League, αλλά και πέντε ημέρες αφότου γίνει γνωστός ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας», όπου ο Μπενζεμά είναι μεταξύ των υποψηφίων .

Ο Μπενζεμά πάντως, «δεν θα αποκλειστεί» από την εθνική ομάδα σε περίπτωση «δικαστικής ποινής», όπως έχει δηλώσει ο πρόεδρος της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FFF), Νοέλ Λε Γκρετ, στην εφημερίδα Parisien.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy