Πρωταθλήματα Κοριτσιών Κ-11, Κ-14 και Κ-17 McDonald’s

Με τη διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής συμπληρώθηκαν τέσσερις αγωνιστικές δράσης στο Πρωτάθλημα Κοριτσιών Κ-17 McDonald’s Amazones που διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου με τη συμπαράσταση της McDonald’s Κύπρου.

Το Πρωτάθλημα διοργανώνεται για πρώτη φορά, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλεται για ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και παράλληλα διοργανώνονται Πρωταθλήματα Κοριτσιών Κ-14 και Κ-11.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κ-17 McDonald’s Amazones η Ανόρθωση νίκησε με 4-1 την Pafo Geroskipou FC και η Ομόνοια Λευκωσίας με 4-1 εκτός έδρας την ΑΕΚ Λάρνακας.

Ο αγώνας ΑΠΟΕΛ – Λευκοθέα Λατσιών έληξε ισόπαλος 3-3, ενώ η ομάδα Apollon Ladies πήρε τη νίκη με 3-0 χωρίς αγώνα με την ομάδα The English School.

Το ερχόμενο Σάββατο 27 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί ο αγώνας ΑΕΚ Λάρνακας – American International School που αφορά εκκρεμότητα της 2ης αγωνιστικής.

Στη βαθμολογία προηγείται η ομάδα Apollon Ladies με 12 βαθμούς και ακολουθεί η Ομόνοια Λευκωσίας με 10 βαθμούς. Αμέσως πιο κάτω και με αγώνα λιγότερο, βρίσκονται Ανόρθωση και ΑΕΚ με 6 βαθμούς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy