Ο Ζιντάν δεν ενδιαφέρεται να πάει στη Γιουνάιτεντ

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι απίθανο να καθίσει στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Γάλλος τεχνικός προσεγγίστηκε από την ηγεσία του αγγλικού συλλόγου για να πάρει τη σκυτάλη από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, που απολύθηκε από τη θέση του χθες (21/11) μετά την ήττα από τη Γουότφορντ (1-4), όμως, σύμφωνα με πηγές του BBC, δεν ενδιαφέρεται να ενταχθεί στους «κόκκινους διαβόλους» αυτή τη στιγμή.

Το όνομά του συνδέθηκε πρόσφατα με τη Νιούκαστλ, τους νέους «δισεκατομμυριούχους» του παγκόσμιου και αγγλικού ποδοσφαίρου. Αλλά και πάλι, η πίστα έκλεισε γρήγορα και οι «καρακάξες» επέλεξαν τον Έντι Χάου. «Ο Ζιντάν δεν ενδιαφερόταν ποτέ για την Πρέμιερ Λιγκ και πιθανότατα δεν θα ενδιαφερθεί ποτέ», δήλωσε ο ειδικός επί του ισπανικού ποδοσφαίρου, Φρεντ Χέρμελ.

Ο Ζιντάν είναι ελεύθερος από τότε που έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης, το περασμένο καλοκαίρι. Μετά από μια πρώτη επιτυχημένη περίοδο στον πάγκο της «βασίλισσας» (2016-2018) με τρεις συνεχόμενες κατακτήσεις του Champions League (2016, 2017, 2018) κι ένα πρωτάθλημα (2017), ανέλαβε εκ νέου τον σύλλογο το 2019, πριν βροντήξει την πόρτα, το περασμένο καλοκαίρι.

Σε ανοιχτή επιστολή που δημοσιεύτηκε στον ισπανικό Τύπο, είπε ότι ήταν «πληγωμένος» και μετάνιωσε που δεν ένιωθε πλέον την εμπιστοσύνη του συλλόγου. Ο Ζιντάν είχε αποχωρήσει από τον σύλλογο ένα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

Από τότε, ο Γάλλος απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Equipe τον περασμένο Ιούλιο, ο Ζιντάν πρόκειται να μείνει χωρίς σύλλογο μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022, στο τέλος του οποίου ο Ντιντιέ Ντεσάν θα λύσει το συμβόλαιό του με τη γαλλική ομάδα.

Ο πρώην αρχηγός των «Μπλε» φέρεται να είναι έτοιμος να περιμένει για να αναλάβει τους «μπλε». Τις τελευταίες ημέρες, το όνομά του αναφέρεται και στην πλευρά της Παρί Σεν Ζερμέν, παρόλο που ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είναι επί του παρόντος ισχυρός και με συμβόλαιο μέχρι το 2023.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy