Η αρχή έδειξε εύκολο απόγευμα, όμως πρέπει να προσέξει

ΗΜΙΧΡΟΝΟ: ΑΠΟΛΛΩΝ - ΠΑΕΕΚ 2-1

Με γκολ ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο του αγώνα, αφού μόλις στο πρώτο λεπτό ο Απόλλωνας σκόραρε. Η επιμονή του Νταμπό να μπει στην περιοχή, έφερε την ασίστ στον Στορ που σχεδόν πάνω στη γραμμή σκόραρε με προβολή. Μέχρι το πρώτο 20λεπτό του πρώτου ημιχρόνου είχαμε ακόμα ένα γκολ για τον Απόλλωνα με τον Νταμπό αυτή τη φορά να παίρνει τη μπάλα μετά από σύγχυση στην περιοχή και να σκοράρει, ενώ στο 20΄είχαμε και την αναγκαστική αλλαγή του Μαυρία, με τον Φιλιώτη να μπαίνει στη θέση του.

Η ΠΑΕΕΚ κατάφερε στο 27΄να μειώσει στο σκορ με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάμπιτς, μετά από ανατροπή που έκανε ο Χαμάς. Στο 35΄είχαμε και την κλασσική ευκαιρία του αγώνα με τον Στορ να πλασάρει μετά από εξαιρετική πάσα του Ζράντι, αλλά ο Πρόσεκ έσωσε την εστία του. Στο αμέσως επόμενο λεπτό νέα ευκαιρία για τον Απόλλωνα, με τον Τζουμ να σουτάρει από πλάγια αλλά ο Πρόσεκ να ακουμπά τη μπάλα και να τη στέλνει σε κόρνερ που δεν έφερε κάτι.

Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με ένα λεπτό καθυστερήσεων, με τον Απόλλωνα να προηγείται με 2-1 και παρά το ότι ο αγώνας ξεκίνησε με γκολ και έδειχνε ότι θα έχουν οι «γαλάζιοι» ένα εύκολο απόγευμα, εντούτοις το πέναλτι έφερε άλλα δεδομένα στο παιχνίδι!

 

Κίτρινες: Χαμάς / Νεοφύτου

Απόλλων: Γιοβάνοβιτς, Μαυρίας(19΄Φιλιώτης), Κατελάρης, Ρομπέρζ, Χαμάς, Κολ, Τζουμ, Ζράντι, Αλμπάνης, Στορ, Νταμπό.

 

Αναπληρωματικοί: Δημητρίου, Φιλιώτης, Β.Γιοβάνοβιτς, Αλεσάμι, Μαλεκκίδης, Σπόλιαριτς, Ψύχας, Ίλιεφ, Παπουνασβίλι.

ΠΑΕΕΚ: Πρόσεκ, Μασέδο, Έσελινγκ, Ντίας, Σουμαόρο, Νάντο, Χαραλάμπους, Μπάμπιτς, Τσόσιτς, Κούρο, Νεοφύτου.

Αναπληρωματικοί: Παναγιώτου, Μαυρομούστακος, Δημητρίου, Ενόχ, Αριστοτέλους, Κωμοδίκης, Α.Νεοφύτου, Καπαρτής, Γιάνσεν, Τίμερμανς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy