Ζόρνιγκερ: “Ο τρόπος σκέψης μας είναι να επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι”

Δηλώσεις του προπονητή του Απόλλωνα πριν τον αποψινό(22/11) αγώνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ

Στα πλαίσια του εντός έδρας αγώνα του Απόλλωνα κόντρα στην ΠΑΕΕΚ στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος που θα γίνει σήμερα(22/11) στις 18:00, ο προπονητής της ομάδας Αλεξάντερ Ζόρνιγκερ έκανε δηλώσεις στο επίσημο match programme του αγώνα.

Διαβάστε τι ανέφερε:

“Αγαπητοί φίλοι, σας καλωσορίζω στην έκδοση του Match Program του αγώνα με αντίπαλο την ΠΑΕΕΚ. Πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να αναφερθώ στην τελευταία μας νίκη κόντρα στη Δόξα, όπου καταφέραμε να διατηρήσουμε για τρίτο συνεχόμενο αγώνα ανέπαφη την εστία μας. Το γρήγορο τέρμα μας βοήθησε πάρα πολύ στο να πάρουμε τη νίκη, ωστόσο μετά από αυτό, χάσαμε για λίγο τη συγκέντρωσή μας και δεν ήμασταν απόλυτα κυρίαρχοι όπως σε προηγούμενους αγώνες. Αισθάνομαι επίσης ότι η επιθετικότητά μας προς τη μπάλα δεν ήταν η επιθυμητή, αλλά κρατάμε τη νίκη, το μηδέν παθητικό και το γεγονός ότι η ομάδα γενικότερα βρίσκεται στη σωστή κατεύθυνση.

Είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο προσέγγισης των ποδοσφαιριστών.

Αναφορικά με τον αποψινό αγώνα και την ΠΑΕΕΚ, αναλύσαμε εκτενώς τον τρόπο που αγωνίζεται και τα δυνατά της σημεία. Πρόκειται για μία ομάδα, η οποία είναι επικίνδυνη στη μετάβαση του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση, είναι πολύ καλή στις αντεπιθέσεις ενώ κυριότερο χαρακτηριστικό της είναι οι εξαιρετικές στημένες φάσεις.

Γενικότερα το πρωτάθλημα είναι πάρα πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων είναι πάρα πολύ μικρή και είναι γεγονός ότι κάποιες από ομάδες εστιάζουν στο πως να μη δεχθούν γκολ.

Αυτό αποτελεί πρόκληση για μας.

Όπως έχω αναφέρει ξανά στο παρελθόν, η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης μας είναι να επικεντρωνόμαστε στο δικό μας παιχνίδι. Προσήλωση μας είναι να ακολουθούμε το αγωνιστικό μας πλάνο και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην προσπάθεια για ανάκτηση της μπάλας όταν τη χάνουμε.

Έχουν απομείνει πέντε παιχνίδια πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων και θα προσπαθήσουμε να έχουμε περισσότερη σταθερότητα στο παιχνίδι μας.

Εύχομαι οι τραυματίες να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατόν και να μας βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνουμε για το πρωτάθλημα”.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy