Παραπαίει η ΑΕΛ… 4 ματς χωρίς νίκη – Τρία ματς χωρίς γκολ

Δεν βρίσκεται σε καλό φεγγάρι η ΑΕΛ... και αυτό είναι εμφανές. Το ομολογούν και οι αριθμοί, αλλά και η εικόνα της ομάδας. Χρειάζεται άμεσα αντίδραση. Ένα μήνα χωρίς νίκη και γκολ

Η ΑΕΛ έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη και τρίτο χωρίς να σκοράρει. Για ακόμη ένα παιχνίδι δεν εμφανίστηκε αντάξια των προσδοκιών της και έμεινε στην λευκή ισοπαλία απέναντι στην Δόξα.

Η εικόνα δεν θυμίζει σε τίποτα ομάδα που θέλει να έχει πρωταγωνιστικούς στόχους, κάτι που το μαρτυρούν οι αριθμοί. Τελευταία νίκη αυτή κόντρα στην Ανόρθωση, πριν 1 μήνα, στις 17/10. Και τελευταία φορά που σκόραρε κόντρα στον Εθνικό στην εκτός έδρας ισοπαλία, στις 23/10, επίσης πριν 1 μήνα.

Τα πράγματα δυσκολεύουν, αν αναλογιστεί κάνεις ό,τι ακολουθούν δύο δύσκολα ντέρμπι με ΑΕΚ και Ομόνοια.

Σε 9 παιχνίδια οι “γαλαζοκίτρινοι” έχουν 12 βαθμούς και βρίσκονται στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 3 νίκες 3 ισοπαλίες και 3 ήττες ο απολογισμός μέχρι στιγμής. Σίγουρα καθόλου καλός για μια ομάδα που θέλει να κυνηγήσει το Πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής η φετινή η ΑΕΛ δεν είναι αυτή που θέλουν να βλέπουν οι φίλοι της.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πρέπει να βρει άμεσα τις λύσεις ώστε να ξεπλοκάρει η ομάδα. Σ ‘ αυτό βέβαια θα πρέπει να βοηθήσουν και οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy