ΑΕΛ: Ήθελε τη νίκη αλλά η προσπάθεια που έκανε δεν αρκούσε

ΔΟΞΑ - ΑΕΛ 0-0

Αν εξαιρέσουμε κάποια χρονικά διαστήματα στο παιχνίδι της η ΑΕΛ, δυσκολευόταν να δημιουργήσει ευκαιρίες για να πετύχει γκολ στον αγώνα και έμεινε στην λευκή ισοπαλία κόντρα στην Δόξα.

Χωρίς κάτι το αξιόλογο κύλησε το πρώτο 15λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, ενώ στη συνέχεια ο ρυθμός άρχισε να γίνεται πιο γρήγορος. Η πρώτη ευκαιρία ήταν για τη Δόξα με τον Σαντίκ να σουτάρει από πλάγια με τον Ριστέφσκι να σώζει με προβολή σε κόρνερ. Ο Βοζίνια ήταν σε ετοιμότητα και έσωσε την εστία του σε μια σέντρα σουτ που επιχείρησε η Δόξα, τρία λεπτά αργότερα. Η Δόξα έδειχνε καλύτερη και ήταν αυτή που έχασε ευκαιρίες με κορυφαία μια κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ που πέρασε έξω.

Η ΑΕΛ έπρεπε να ανεβάσει τον ρυθμό της καθώς ήταν πολύ αργός και έδινε την ευκαιρία στους αντιπάλους να προβλέπουν τις κινήσεις της. Στο 37΄ήρθε το πρώτο κόρνερ για τους «γαλαζοκίτρινους» χωρίς να φέρνει κάτι, ενώ στην αντεπίθεση η Δόξα πήγε να απειλήσει, όμως χρεώθηκε ο Σάσι οφσάιντ. Χωρίς καθυστέρηση ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 0-0. Καθόλου καλή η ΑΕΛ που πρέπει να ανεβάσει απόδοση αν θέλει τη νίκη στον αγώνα.

Με δύο σουτ από τις δύο ομάδες ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο, πρώτα η Δόξα με τον Μπαλντέ και στη συνέχεια η ΑΕΛ με τον Παπαφώτη προσπάθησαν να απειλήσουν. Στο 59΄ υπήρξε μεγάλη προϋπόθεση για την ΑΕΛ, όμως το κοντρόλ του Έουλερ δεν ήταν καλό με αποτέλεσμα να χαθεί η ευκαιρία. Το πρώτο 15λεπτο της επανάληψης ήταν πολύ πιο γρήγορο, με τη μπάλα να ανεβοκατεβαίνει στις δύο εστίες. Ο Παπαφώτης ήταν ο εκφραστής και της δεύτερης ευκαιρίας της ΑΕΛ στο 62΄, όμως το σουτ του πέρασε μόλις έξω. Οι «γαλαζοκίτρινοι» μπήκαν με άλλη διάθεση στην επανάληψη, θέλοντας να παίξουν γρήγορα και να απειλήσουν.

Στο 68΄η Δόξα έχασε μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί όμως η μπάλα μετά το πλασέ του Σάσι πέρασε μόλις έξω. Στο 72ο λεπτό υπήρξε καλή προϋπόθεση για την ΑΕΛ που όμως δεν έφερε αποτέλεσμα. Ο αγώνας κυλούσε, μπαίνοντας στο τελευταίο του δεκάλεπτο, δείχνοντας ότι όποια ομάδα πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και τη νίκη. Στο 81΄η ΑΕΛ έχασε καλή ευκαιρία με τον Μάζουρεκ να αστοχεί από το σημείο σχεδόν του πέναλτι, ενώ καλή προϋπόθεση είχε και ο Τσάβες στο αμέσως επόμενο λεπτό που πέρασε ως αλλαγή.

Το 90λεπτο είχε ολοκληρωθεί και απέμεναν πλέον τα λεπτά των καθυστερήσεων. Ούτε σ΄αυτά που ήταν τρία άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα ο αγώνας να ολοκληρωθεί στη “λευκή” ισοπαλία 0-0! Η προσπάθεια από την ΑΕΛ δεν ήταν η απαιτούμενη για να επανέλθει στις νίκες που αγνοεί τη νίκη κάτι περισσότερο από ένα μήνα και τέταρτο σερί παιχνίδι!

Κίτρινες: Μαίντεβατς, Τσάβες / Μπαλντέ, Τραιτσέφσκι, Αντενόν

Δόξα: Σισκόφσκι, Αντενόν, Ασαμόα, Σαντίκ, Οικονομίδης(75΄Αντάμοβιτς), Λαφράνς, Μπαλντέ(89΄Ολιβέιρα), Τραϊτσέφσκι, Στυλιανού, Μέσκα, Σάσι(84΄Τιντζανί).

Αναπληρωματικοί: Πρινιωτάκης, Ντίας, Τιντζανί, Ολιβέιρα, Αντάμοβιτς, Χριστοφή, Φασουλιώτης, Βασιλείου, Καραμανώλης, Καλλής

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αντωνίου(70΄Νταφερφελντ), Μαζάν, Τεσέιρα, Ριστέφσκι, Μεντόγεβιτς, Νταβόρ(70΄Μάζουρεκ), Παπαφώτης, Έουλερ(70΄Μαίντεβατς), Πελέ, Τσέποβιτς(79΄Τσάβες)

Αναπληρωματικοί: Κεραυνός, Εβόρα, Φραντζής, Ντάφερφελντ, Τσάβες, Μάζουρεκ, Ρέινολντς, Ανδρέου, Αβραάμ, Σωτηρίου, Μαϊντεβατς.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy