Σώθηκαν ΑΕΛ και Απόλλωνας!!!

Οι άλλοτε μεγάλες Ακαδημίες, έφτασαν σε σημείο να κινδυνεύουν με υποβιβασμό

Θα ήταν μεγάλο κάζο για τις Ακαδημίες των δύο μεγάλων ομάδων της πόλης μας να υποβαθμίζονταν στην Επίλεκτη κατηγορία.

Τελικά το πιθανότερο σενάριο, που ήταν η παραμονή των κλιμακίων της Ακαδήμιας της ΑΕΛ και του Απόλλωνα στην Ανώτατη κατηγορία, επιτεύχθηκε στα μεταξύ τους σημερινά(20/11) παιχνίδια, αφού πήραν τους απαιτούμενους βαθμούς και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της Δόξας που τους κυνηγούσε, παρέμειναν στην κατηγορία.

Αυτό μόνο πανηγυρισμούς δεν μπορεί να φέρει, αλλά αντίθετα προβληματισμό αφού δεν γίνεται δύο Ακαδημίες που διαχρονικά βγάζουν ποδοσφαιριστές στην Α΄ κατηγορία και ποδοσφαιριστές που διέπρεψαν και διαπρέπουν να βρίσκονται σε τέτοια θέση. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, αλλά θα πρέπει από δω και μπρος να βρεθούν οι λύσεις από τους ιθύνοντες και των δύο Ακαδημιών έτσι ώστε οι ομάδες να επανέλθουν σε πρωταγωνιστικούς ρόλους στα νέα πρωταθλήματα και όχι να είναι οι “φτωχοί συγγενείς” του αθλήματος.

Δουλειά από όλους τόσο της ΑΕΛ, όσο και του Απόλλωνα για να γίνουν όπως παλιά τα πράγματα και να μην συνεχιστεί η παρακμή!!!

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy