Ψάχνουν νίκες… η καθεμιά για δικούς της σκοπούς

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας

Με τις αναμετρήσεις της όγδοης αγωνιστικής επαναρχίζει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου το πρόγραμμα του Πρωταθλήματος Γ’ Κατηγορίας.

Δύσκολα παιχνίδια περιμένουν τις Λεμεσιανές ομάδες που θέλουν νικηφόρα αποτελέσματα, έτσι ώστε να ανέβουν στη βαθμολογία. Η ομάδα της ΑΕΖ μετά την ισοπαλία στον τελευταίο της αγώνας κόντρα στον Ηρακλή Γερολάκκου, θα ψάξει την επιστροφή στις νίκες εντός έδρας κόντρα στο ΘΟΙ. Ο ΕΝΥ θέλει επιστροφή στις νίκες σε ακόμα ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον Π.Ο.Ορμήδειας, μετά την τελευταία ήττα εκτός έδρας από τη ΜΕΑΠ.

Η ομάδα του Κούρη θέλει να κάνει καρέ συνεχόμενων νικών, μετά τις τρεις σερί νίκες με ΘΟΙ, Διγενή Μόρφου και ΑΠΕΠ, αφού υποδέχεται τη ΜΕΑΠ και καλείται να ξεπεράσει και την κούραση από το παιχνίδι Κυπέλλου και την παράταση την Τετάρτη κόντρα στην ΑΕΠΠ. Η ΑΠΕΠ θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, κόντρα στην Ομόνοια Ψευδά εκτός έδρας, μετά και την πρόκριση της μεσοβδόμαδα με νίκη με 3-1 κόντρα στον Άδωνη Ιδαλίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής:

ΠΟ Ορμήδειας – ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα

Εθνικός Άσσιας – Διγενής Ακρίτας Μόρφου

Πέγεια 2014 – Χαλκάνορας

Κούρης Ερήμης – ΜΕΑΠ

Ομόνοια Ψευδά – ΑΠΕΠ Πιτσιλιάς

Εληά Λυθροδόντα – Ηρακλής Γερολάκκου

ΑΕΖ – ΘΟΪ Λακατάμιας

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy