Φανούριος: “Δεν σκεφτόμαστε καθόλου τις μεταγραφές, το θέμα Σάλαι χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος, σε καλό δρόμο ο Ντιγκινί”

Σημερινές(19/11) ραδιοφωνικές δηλώσεις του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα, Φανούριου Κωνσταντίνου

Για όλα τα θέματα που αφορούν το ρεπορτάζ του Απόλλωνα μίλησε σήμερα(19/11) στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» στον ΣΠΟΡ FM 95,0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε η ομάδα: «Ήταν με αφορμή την παρουσίαση του νέου γηπέδου σε χορηγούς, υποστηρικτές και ανθρώπους που περιβάλλον εξωδιοικητικά τον σύλλογο. Οι πλείστοι έχουν εξασφαλίσει ήδη θέση στις σουίτες, είναι θέμα ημερών να ανακοινώσουμε την εξάντλησή τους. Ήταν ένα συναπάντημα σε κλίμα ευφορίας και αγωνίας για τη μετακόμιση στο νέο γήπεδο. Γνωρίζουμε ότι ο Απόλλωνας δουλεύει κατά νου το καλοκαίρι του ‘22. Πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, κάθε μέρα το στάδιο εξελίσσεται και ολοκληρώνονται πολλά από τα τμήματά του. Προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στο μεγάλο αυτό ραντεβού. Η ενότητα και η συσπείρωση μας ικανοποιεί πλήρως και προκύπτει μέσα από τη στήριξη στον Νίκο Κίρζη και τη μεγάλη πορεία του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια».

Για το κλίμα στην ομάδα: «Ο κόσμος αναγνωρίζει, βλέπει ότι ο Απόλλωνας βελτιώνεται σε όλα τα επίπεδα και αποτελεί πρότυπο για άλλους συλλόγους. Ταυτόχρονα βλέπει την ομάδα να κάνει καλή χρονιά για μια ακόμα χρονιά και να εκπέμπει ελπίδα για το μέλλον».

Για την προετοιμασία ενόψει ΠΑΕΕΚ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, η ΠΑΕΕΚ έδειξε ότι είναι ανταγωνιστική και δυσκολοκατάβλητη. Προερχόμαστε από τη διακοπή, έχουμε τις απουσίες των Πίττα, Χάμπου και Παπουνασβίλι, θα δούμε κατά πόσον θα προλάβει ο Γιάνγκα, είναι στο 50-50 και θα ξεκαθαρίσει στην προπόνηση της Κυριακής. Πρέπει να υπερβάλουμε εαυτούς και να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι».

Για την προοπτική της τέταρτης σερί νίκης στο πρωτάθλημα: «Τα στατιστικά δεν λένε ποτέ κάτι ουσιαστικό, δεν χαρίζουν απολύτως τίποτα. Τρεις βαθμούς δίνει κάθε παιχνίδι, πρέπει οπωσδήποτε να τους προσθέτεις στη συγκομιδή σου για να έχεις περισσότερες αξιώσεις στη συνέχεια. Κάθε τρίποντο δίνει επιπλέον ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».

Για τον Κατελάρη: «Προπονείται κανονικά, θεωρώ ότι θα είναι στην αποστολή. Υπάρχουν ακόμα τρεις προπονήσεις που θα καθορίσουν την αποστολή».

Για τους Χάμπο και Πίττα: «Θα γίνει επανεκτίμηση και αξιολόγηση στην τρίτη προς τέταρτη εβδομάδα της αποκατάστασης».

Για τον Μάρκοβιτς: «Ακολουθεί μέρος του κανονικού, θα είναι σίγουρα ανέτοιμος με την ΠΑΕΕΚ».

Για τα μεταγραφικά: «Δεν το σκεφτόμαστε καθόλου».

Για τον Ντιγκινί: «Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όμως υπάρχει ακόμα ενάμιση μήνας. Θα μπει στην τελική ευθεία για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση και να εξοικειωθεί στις προπονήσεις με μπάλα. Είναι σε πολύ καλό δρόμο».

Για τον Σάλαϊ: «Είναι θέμα το οποίο χειρίζεται αποκλειστικά ο πρόεδρος».

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy