Στην κορυφή του κόσμου ο Παύλος Κοντίδης!

Ανέβηκε στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεβαίνοντας τρία σκαλοπάτια από την προηγούμενη κατάταξη.

Μία ακόμη τεράστια επιτυχία και διάκριση έχουμε για τον Παύλου Κοντίδη στην κατηγορία Laser ο οποίος όπως ανακοινώθηκε από την Παγκόσμια Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία βρίσκεται πλέον στην πρώτη θέση της Παγκόσμιας κατάταξης ανεβαίνοντας τρία σκαλοπάτια από την προηγούμενη κατάταξη.

Δίχως αμφιβολία μία τεράστια διάκριση για τον πρωταθλητή μας ο οποίος συνεχίζει να μας κάνει περήφανους και να παραμένει σε τοπ επίπεδο.

Η Μαριλένα Μακρή ανέβηκε στην 20η θέση της κατάταξης στα Laser Radial, κάτι που αποτελεί ρεκόρ για την ίδια και συνάμα τεράστια τιμή και διάκριση για την πρωταθλήτρια μας.

Στα RS:X ο Αντρέας Καριόλου βρίσκεται στην 10η θέση της Παγκόσμιας κατάταξης που αποτελεί και την ψηλότερη που είχε στη συγκεκριμένη κατηγορία , ενώ στις γυναίκες η Νατάσα Λάππα βρίσκεται αυτή την περίοδο στην 43η θέση.

 

Στη 12η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Βαρκελώνη ο Κοντίδης

Με τον καιρό να παίζει άσχημο παιχνίδι σε όλους τους ιστιοπλόους ο Παύλος Κοντίδης τερμάτισε στη 12η θέση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που έγινε στη Βαρκελώνη της Ισπανίας. Στους αγώνες υπήρχαν ισχυροί άνεμοι, βροχές και κύματα με αποτέλεσμα να έχουμε κούρσες στις τρεις από τις έξι μέρες.

Ο Κοντίδης ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν 5ος στην κατάταξη, όμως οι τρεις μόλις κούρσες των τελικών που έγιναν ήταν καταστροφικές για τον πρωταθλητή μας ο οποίος έπεσε στην 12η θέση στο τέλος.

Σε δηλώσεις του για τον αγώνα ο Παύλος Κοντίδης ανέφερε: «Ήταν ο τελευταίος μας αγώνας για φέτος. Θα κάνουμε μια μεγάλη ανασκόπηση τόσο της τελευταίας χρονιάς όσο και της 5ετίας. Σίγουρα τα δύο τελευταία αποτελέσματα στο Πανευρωπαϊκό και στο Παγκόσμιο μας προβληματίζουν και πρέπει να βρούμε τι πήγε λάθος. Δεν πρέπει να υποτιμούμαι τη σωματική κόπωση καθώς όσο και να θέλεις, κάποιες φορές είναι δύσκολο ο οργανισμός να ανταποκριθεί στο 100%. Και, κακά τα ψέματα, δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να είσαι σε φόρμα τον Αύγουστο και να βρεθείς ξανά σε φόρμα Οκτώβριο – Νοέμβριο».

Παγκόσμιος πρωταθλητής στέφθηκε ο Νεοζηλανδός Saunders, με δεύτερο τον Ιρλανδό Lynch και τρίτο τον Tonci Stipanovic

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy