Ήττα για Lemesos Volleyball

Lemesos Volleyball - ΑΕΚ 0-3

Ήττα για την ομάδα της Lemesos Volleyball εντός έδρας στο Λύκειο Πολεμιδιών από την ΑΕΚ με 3-0 σετ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Η Lemesos Volleyball προσπάθησε πολύ στο δεύτερο σετ, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.
Ο αγώνας:
Καλύτερο ξεκίνημα για την ΑΕΚ στο παιχνίδι με την ομάδα της Λάρνακας να προηγείται 05-12 και 12-18 για να κερδίσει με 16-25 σε 23’ και να προηγηθεί 0-1.
Το δεύτερο σετ ήταν άλλη ιστορία αφού η Lemesos Volleyball προηγήθηκε 11-06 με την ΑΕΚ να ανατρέπει την κατάσταση και να  προσπερνά 16-19 δείχνοντας να έχει την ικανότητα να «καθαρίσει» το σετ. Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου όμως επέστρεψε στο σετ ισοφαρίζοντας σε 19-19 και το σετ άλλαξε μορφή. H Lemesos Volleyball προηγήθηκε 24-23 αλλά η  ΑΕΚ το γύρισε κερδίζοντας με 24-26 στους έξτρα πόντους σε 29’ και έγραψε το 0-2 σετ.
Με τα «βαριά χαρτιά» στο γήπεδο εμφανίστηκαν οι δυο ομάδες στο τρίτο σετ. Η ΑΕΚ με καλό ξεκίνημα ξέφυγε με 01-05 . Η ΑΕΚ ήταν αρκετά καλή και ξέφυγε και άλλο με 06-11. Οι «κιτρινοπράσινες» κατάφεραν να δημιουργήσουν νταμπλ – σκορ 08-16 και αύξησαν στους δέκα 13-23 για να κερδίσει τελικά με
LEMESOS VOLLEYBALL(Α. ΣΠΥΡΟΥ): Ντομπρασίνοβιτς. Σιδερά, Summer, Λάσπου, Horman, Τran – Λίμπερο: Mιχαήλ – Αλλαγές: Kωνσταντίνου, Σιαπάνη, Κέστα, Ιωάννου.
AEK (Σ. ΤΣΑΓΓΑΡΙΔΟΥ):   Shevchuk, Santana, Χαραλάμπους, Condotta, Στυλιανού, Χατζηπέτρου – Λίμπερο: Μοσφιλιώτη – Αλλαγές:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy