Πρώην παίκτης της Σέφιλντ που αποσύρθηκε λόγω τραυματισμών κέρδισε 1 εκατ. σε λοταρία!

Ο Τέρι Κένεντι, που είδε την ποδοσφαιρική του καριέρα να καταστρέφεται από τραυματισμούς και κάνει μια δουλειά.. κοινού θνητού για να ζήσει, κέρδισε 1 εκατ. λίρες στη λοταρία.

Μια πολύ όμορφη ιστορία έγινε viral. Ο Τέρι Κένεντι άρχισε με πολλές υποσχέσεις την καριέρα του πριν αρκετά χρόνια. Ήταν ο παρτενέρ του Χάρι Μαγκουάιρ στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον αποκαλούσαν… κοκκινοτρίχη Τζον Τέρι, αλλά οι τραυματισμοί στα γόνατα κατέστρεψαν τα όνειρά του για μια σπουδαία σταδιοδρομία. Ο ίδιος αναγκάστηκε να κάνει μια δουλειά… κοινού θνητού για να επιβιώσει, αλλά η ζωή του άλλαξε προς το καλύτερο μέσα σε λίγα λεπτά.

Προ ημερών ο 27χρονος κέρδισε στη λοταρία 1 εκατομμύρια λίρες και οι συνάδελφοί του στη δουλειά κατέγραψαν τη στιγμή που λάμβανε τα φανταστικά νέα, χωρίς ο ίδιος να μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του. Ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είδε την τύχη να τον αποζημιώνει για όσα του στέρησε λίγα χρόνια νωρίτερα.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy