Αποχαιρέτησε με ήττα… σκόραρε μάλιστα με Κακουλή

Ήττα της Εθνικής μας με 2-1 στη Σλοβενία

Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών ολοκλήρωσε με ήττα τις υποχρεώσεις της στον 8ο προκριματικό όμιλο του Μουντιάλ 2022 αφού έχασε με 2-1 από την Σλοβενία εκτός έδρας.

Έτσι, η ομάδα μας ολοκλήρωσε την προσπάθεια της στον όμιλο με 5 βαθμούς και στην 5η θέση του ομίλου, ισόβαθμη με τη Μάλτα η οποία έχει χειρότερο συντελεστή τερμάτων. Πρώτη στον όμιλο η Κροατία που νίκησε με 1-0 τη Ρωσία και προκρίθηκε στην τελική φάση του Μουντιάλ 2022. Οι Ρώσοι θα αγωνιστούν σε play-offs διεκδικώντας πρόκριση.

Το τέρμα της Κύπρου το πέτυχε ο Ανδρόνικος Κακουλλής στο 89ο λεπτό με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή. Ήταν και το πρώτο του με την Εθνική Ανδρών. Οι Σλοβένοι σκόραραν στο 48′  με τον Zajc και στο 84′ με τον Cerin.

Κύπρος (Ν. Κωστένογλου): Μιχαήλ, Μ. Δημητρίου,  Ανδρέου, Λαΐφης, Αντωνιάδης, Αβραάμ (90′ Σπόλιαριτς), Αρτυματάς, Κάστανος, Τζιωνής (74′ Εφραίμ), Παπουλής (81′ Κακουλλής), Π. Σωτηρίου

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy