Έσβησε το πρόστιμο στο κοριτσάκι που εισέβαλε στο γήπεδο για τον Ρονάλντο η ιρλανδική ομοσπονδία

Η ιρλανδική ομοσπονδία έκανε το αυτονόητο και διέγραψε το πρόστιμο που προβλεπόταν για την είσοδο μιας εντεκάχρονης στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι εισβολές στα γήπεδα σίγουρα δεν πρέπει να γίνονται ανεκτές, αλλά όταν μιλάμε για την… επίθεση αγάπης μιας 11χρονης στο ίνδαλμά της πρόκειται για μια διαφορετική περίπτωση.

Η ιρλανδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε να διαγράψει το πρόστιμο 3.000 ευρώ που συνεπάγεται η είσοδος φιλάθλου στον αγωνιστικό χώρο, μετά την εισβολή ενός παιδιού για να αγκαλιάσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο μετά τον αγώνα με την Πορτογαλία (0-0).

«Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε το κοριτσάκι πως δεν θα τιμωρηθεί με κανένα πρόστιμο για την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο», τόνισε εκπρόσωπος της ιρλανδικής ομοσπονδίας.

Η 11χρονη, Άντισον Γουίλαν, περιέγραψε τι συνέβη. «Ήμουν στη δεύτερη σειρά των κερκίδων και πήδηξα το κάγκελο. Μετά άρχισα να τρέχω στο γήπεδο, αλλά είδα να έρχονται πάνω μου άνδρες της ασφάλειας κι έτσι συνέχισα να τρέχω. Όταν με έπιασαν, άρχισα να φωνάζω το όνομα του Ρονάλντο. Εκείνος γύρισε, με είδε και τους είπε να με αφήσουν. Ήρθε κοντά μου και ήμουν σοκαρισμένη. Κλαίγοντας του ζήτησα τη φανέλα του και μου την έδωσε», τόνισε.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy