«Διπλό» με δέκα παίκτες η Φινλανδία και… βλέπει πλέι οφ

Η Φινλανδία έμεινε «ζωντανή» στη μάχη της πρόκρισης στα πλέι-οφ των προκριματικών του Μουντιάλ 2022, νικώντας 3-1 τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη στη Ζένιτσα, για την 9η αγωνιστική του 4ου ομίλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Οι Σκανδιναβοί δεν πτοήθηκαν, ούτε από το χαμένο πέναλτι του Πούκι στο 25΄ (απέκρουσε ο Σέχιτς), ούτε από την αποβολή του Ραϊτάλα στο 37΄. Εχοντας προηγηθεί από το 29ο λεπτό με τέρμα του Φορς, η Φινλανδία όχι απλά κράτησε το προβάδισμα, αλλά βρήκε και δεύτερο γκολ με τον -πρώην άσο του Παναθηναϊκού- Ρόμπιν Λουντ στο 51΄. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 69΄ με τον Μενάλο, όμως ο Ο΄Σόνεσι στο 73΄ «σφράγισε» τη νίκη της ομάδας του.

Η Φινλανδία ανέβηκε δεύτερη στον 4ο όμιλο με 11 βαθμούς, έναντι 9 της Ουκρανίας, που σήμερα έχει ρεπό. Την τελευταία αγωνιστική (Τρίτη 16/11), οι Σκανδιναβοί υποδέχονται τη Γαλλία, ενώ οι Ουκρανοί ταξιδεύουν με τη σειρά τους στη Βοσνία, η οποία με τη σημερινή της ήττα έμεινε στους 7β. και οριστικά εκτός μάχης.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy