Άλλη μια εξαιρετική κίνηση από “Κίτρινη γραμμή…”

Το ΚΕΠΑΚΥ και η Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης διοργανώνει τη θεατρική παράσταση “ΝΤΑ”

Το ΚΕΠΑΚΥ και η Κίτρινη γραμμή βοήθειας και αλληλεγγύης διοργανώνει τη θεατρική παράσταση “ΝΤΑ” του Χιου Λέοναρντ, μετά την εξαιρετική επιτυχία που γνώρισε και τη συγκίνηση που πρόσφερε στο θεατρικό κοινό της Λευκωσίας.
Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον έργο που αναφέρεται στη γλυκόπικρη ιστορία ενός γιου, που επιστρέφει στη γενέτειρά του για την κηδεία του πατέρα του και αναθυμάται όλη την προηγούμενη ζωή του. Έργο γραμμένο με λεπτό χιούμορ και πανέξυπνους διαλόγους, που δείχνει καθαρά πως κρίνουν τα παιδιά τις πράξεις των γονιών τους χρόνια μετά, όταν η κοινωνία και η ζωή έχουν πια αποκαλύψει το αληθινό τους πρόσωπο.
Στις 9 Δεκεμβρίου οι συντελεστές του έργου θα πραγματοποιήσουν μια ειδική παράσταση, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τα κοινωνικά προγράμματα της Κίτρινης γραμμής βοήθειας και αλληλεγγύης. Οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν μία απ΄ τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της χρονιάς και ταυτόχρονα να συμμετέχουν σε ένα κοινό ταξίδι αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.
Εισιτήρια στην SoldOut Tickets
Πληροφορίες στο 25849129 & 99383800

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy