Νέα εποχή στην ΑΕΖ με αδιαπραγμάτευτο στόχο την άνοδο!!!

Αναλύθηκε το πλάνο της νέας διοίκησης της ΑΕΖ στους δημοσιογράφους

Στα πλαίσια του δείπνου γνωριμίας που παρέθεσε η ομάδα της ΑΕΖ στους δημοσιογράφους ψες(10/11) δόθηκε η ευκαιρία από τη νέα διοίκηση της ομάδας να αναλυθεί το πλάνο αλλά και να εξηγηθούν οι λόγοι για τους οποίους η ομάδα άλλαξε τον προπονητή της.

Από πλευρά διοίκησης της ΑΕΖ παρευρέθηκε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, Μιχάλης Αριστοτέλους, Νικόλας Τσίκκος, Παύλος Μιχαήλ και Τέλης Αριστοτέλους. Στην κουβέντα που έγινε και στη συζήτηση, αναλύθηκε το μεσοπρόθεσμο αλλά και μακροπρόθεσμο πλάνο της νέας διοίκησης.

Η ομάδα βρισκόταν στο “χείλος του γκρεμού” το Καλοκαίρι που μας πέρασε με τους διοικούντες μέχρι σήμερα να έχουν κάνει πολλά. Καταρχήν έστησαν μια ομάδα με μοναδικό σκοπό και στόχο την άνοδο στη Β΄κατηγορία, άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος που τα ανεπιτυχή αποτελέσματα, έφεραν την αλλαγή προπονητή και την πρόσληψη του Γιαννάκη Ποντικού. Όπως μας εξηγήθηκε, η ΑΕΖ επιστρέφει αρχές Δεκεμβρίου στη φυσική της έδρα στο Ζακάκι, γήπεδο για το οποίο έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες από τη νέα διοίκηση για εξωραϊσμό του, νέος αγωνιστικός χώρος, κερκίδες, δημοσιογραφικά θεωρεία, αποδυτήρια αλλά και καλλωπισμό του τόσο εντός όσο και εκτός, με κονδύλι που εγκρίθηκε από τον ΚΟΑ.

Η νέα διοίκηση προσανατολίζεται στην ενίσχυση της ομάδας τον Ιανουάριο, με σκοπό να δυναμώσει ακόμα περισσότερο αφού ο στόχος της ανόδου είναι αδιαπραγμάτευτος. Σε νέα εποχή πλέον μπήκε η ομάδα σε όλα τα θέματα, όπως και στο θέμα επικοινωνίας με λογαριασμούς στα social media που βοηθούν στη σωστή προσέγγιση των φίλων και όχι μόνο της ομάδας.

Η ιστοσελίδα μας όπως ήδη το κάνει θα βρίσκεται δίπλα στην ομάδα της ΑΕΖ όπως και σε όλες τις ομάδες της πόλης μας, σε όλες τις κατηγορίες.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy