Ήττα στο πρώτο…

Ήττα της Εθνικής Νέων από το Ισραήλ με 1-0

Ήττα με 1-0 για την Εθνική μας ομάδα Νέων με αντίπαλο το Ισραήλ στο Netanya Stadium για την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 της UEFA.

Το γκολ που καθόρισε το αποτέλεσμα πέτυχε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Kassus στο 77ο λεπτό.

Κύπρος: Στυλιανίδη, Ευαγγέλου, Κωστή, Βενιζέλου, Κατσιάμης, Βρόντης, Κοτσώνης (82′ Ζευκή), Ποντικού (72′ Νικολεττίδης), Μαρνέρος (63′ Χρίστου), Οκκάς (63′ Παυλίδης), Φώτι (82′ Κούτσακος).

Η Εθνική μας συμμετέχει στον 4ο όμιλο μαζί με το Ισραήλ (που θα φιλοξενήσει όλους τους αγώνες), την Ολλανδία και τη Μολδαβία και οι δύο πρώτες ομάδες της κατάταξης από τον όμιλο θα περάσουν στον Elite round.

Η Εθνική μας μετά το σημερινό θα δώσει άλλους δύο αγώνες. Στις 13 Νοεμβρίου θα ακολουθήσει ο αγώνας μας με την Ολλανδία και φινάλε στις 16 Νοεμβρίου με αντίπαλο τη Μολδαβία.

Νίκη της Ολλανδίας
Στον πρώτο αγώνα που έγινε σήμερα το μεσημέρι, η Ολλανδία νίκησε με 4-0 τη Μολδαβία από τέρματα που σημειώθηκαν στο 24′ με πέναλτι, στο 27′, στο 43′ και στο 56ο λεπτό με πέναλτι.

Σημειώνεται ότι οι Ολλανδοί που κέρδισαν τρία πέναλτι, αστόχησαν στο πρώτο πέναλτι στο 9ο λεπτό.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy