“Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο δρόμος…”

Έτσι θα αντιδράσει η ΘΥΡΑ για το κλείσιμο του συνδέσμου στον Εναέριο

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της ΑΕΛ σχετικά με τη γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν αλλά και τα μέτρα αντίδρασης που αποφάσισαν σχετικά με το κλείσιμο του συνδέσμου.
Αναλυτικά:
Η χθεσινή συνέλευση πραγματοποιήθηκε σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα πράγμα το οποίο αποδεικνύει πως τίποτα δεν είναι ικανό να διχάσει και πόσο μάλλον να λυγίσει τον κόσμο της Α.Ε.Λ. Έγιναν οι απαραίτητες ενημερώσεις και πάρθηκαν αποφάσεις για το πως θα πορευθούμε στην συνέχεια.
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, τώρα ήρθε η ώρα να μιλήσει ο δρόμος..
Ως πρώτη αντίδραση το Σάββατο συγκεντρωνόμαστε στην πλατεία διοικητηρίου η ώρα 16:00 και στέλνουμε ηχηρό μήνυμα σε αστυνομία, δημοτική αρχή και στους καρεκλοκένταυρους της πρωτεύουσας που κινούν τα νήματα πως το σχέδιο αφανισμού μας απέτυχε και τώρα περνάμε στην αντεπίθεση.
Αυτοί που πολεμούν τον ΣΥ.Φ.ΑΕΛ αν δεν το έχουν αντιληφθεί μέχρι στιγμής θα το αντιληφθούν το Σάββατο πως δεν είμαστε μια μικρή μερίδα του κόσμου αλλά μια ολόκληρη πόλη. Η γειτονιά του Εναερίου είναι άμεσα συνυφασμένη με την σύγχρονη ιστορία της πόλης αλλά και της Α.Ε.Λ έχει αναθρέψει γενιές και γενιές και θα πολεμήσουμε γι’ αυτήν μέχρι τέλους.
Κλείνοντας τονίζουμε πως πορεία που θα ακολουθήσει μετά την συγκέντρωση θα είναι ΕΙΡΗΝΙΚΗ. Καλούμε τον κόσμο της Α.Ε.Λ να δείξει αυτοσυγκράτηση και να αγνοήσει τις οποιεσδήποτε προκλήσεις που σίγουρα θα υπάρξουν. Δείχνουμε την οργή μας μόνο με την φωνή και τον παλμό μας, τηρώντας παράλληλα τα μέτρα για τον κορονοϊό.
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ Α.Ε.Λ – ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥ.Φ.ΑΕΛ

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy