Πρώτη ήττα για ΑΕΠΠ, συνεχίζει αήττητη η ΑΠΕΑ

Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ

Όλα τα δεδομένα μετά την 6η αγωνιστική. Αποτελέσματα και βαθμολογία στους δυο ομίλους.

Α’ ΟΜΙΛΟΣ 

ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου και Ασπίς Πύλας συνεχίζουν να οδηγούν σταθερά την κούρσα μετά και από την ολοκλήρωση της 6ης αγωνιστικής στον πρώτο όμιλο του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στα αξιοσημείωτα το γεγονός ότι η ΑΠΕΑ μετά από 720 αγωνιστικά λεπτά διατηρεί το μηδέν παθητικό.

ΑΠΕΑ και Ασπίς προχώρησαν με εντυπωσιακές νίκες και έφτασαν στους δεκαέξι βαθμούς πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι (20 Νοεμβρίου).

Στην τρίτη θέση της κατάταξης με 13 βαθμούς βρίσκεται η Αθλητική Ένωση Τρούλλων που νίκησε με 1-0 την ΑΕΚ Κοράκου από γκολ του Ανδρέα Μάμα στο 63ο λεπτό.

Την καλύτερη επιθετική γραμμή (19 τέρματα) έχουν ΑΠΕΑ και Ασπίς. Σε ατομικό επίπεδο τα περισσότερα τέρματα, συνολικά 9 πέτυχε ο Μπασιρού (ΑΠΕΑ).

Συνεχίζει χωρίς βαθμολογικό κέρδος η ομάδα ΘΟΪ / ΑΕΚ Λειβαδιών και χωρίς νίκη  ΠΟ Άδωνις Ιδαλίου.


Η επόμενη αγωνιστική (7η) είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου με τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

Άτλας Αγλαντζιάς – ΑΕ Τρούλλων
ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου – Ασπίς Πύλας
ΑΕΚ Κοράκου – ΠΟ Άδωνις
Όλυμπος Ξυλοφάγου – ΘΟΪ / ΑΕΚ Λειβαδιών
Ο Κορμακίτης – Ορφέας Λευκωσίας
ΑΠΟΝΑ – Δόξα Παλαιομετόχου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ 

Η ΑΕΠ Πολεμιδιών γνώρισε την πρώτη της φετινή ήττα με την ολοκλήρωση της έκτης αγωνιστικής στο δεύτερο όμιλο του Πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ.

Στην έξοδο της στον Κοτσιάτη ηττήθηκε την Κυριακή με 1-0 από τον Κέδρο από γκολ του Λεονάρδου Κυριάκου στο 20ο λεπτό και αυτό ήταν το πρώτο γκολ που δέχεται φέτος η ΑΕΠ.

Στους δεκαπέντε βαθμούς και με καλύτερη διαφορά τερμάτων από την ΑΕΠ βρίσκεται πλέον και η ΕΝΑΔ, που το Σάββατο κέρδισε στην έδρα της με 3-0 την Πρόοδο Καϊμακλίου.

Απώλειες είχε και ο αήττητος Κόρνος FC (14 βαθμοί) που έφερε ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τον ΠΑΟΚ Κλήρου την Κυριακή, επανήλθε το Σάββατο στις νίκες ο Εθνικός Λατσιών (3-0 την Ελπίδα Αστρομερίτη) και ανέβηκε στην τέταρτη θέση με δώδεκα βαθμούς.

Η ΕΝΑΔ έχει να επιδείξει την καλύτερη επιθετική γραμμή (16 τέρματα) και η ΑΕΠ την καλύτερη αμυντική γραμμή με παθητικό ένα γκολ.

Σε ατομικό επίπεδο τα περσσότερα τέρματα (6) πέτυχαν οι Γιώργος Λοϊζου (Κόρνος), Γιώργος Νεοφύτου (ΑΕΠ) και Καλογερίδης (Πρόοδος).

Χωρίς βαθμολογικό κέρδος παρέμεινε η Αμαθούς Αγίου Τύχωνα και χωρίς νίκη ΠΑΟΚ Κλήρου και Πρόοδος Καϊμακλίου.

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 20-21 Νοεμβρίου. Τότε θα διεξαχθεί και το ντέρμπι Κόρνος – ΕΝΑΔ.

Βαθμολογία

Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για τις 20 Νοεμβρίου με τις ακόλουθες αναμετρήσεις:

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy