Ντέρμπι κορυφής Απόλλων – Ολυμπιάδα, εκτός ΑΕΛ και Lemesos Volleyball

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στο ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής των δυο κατά τεκμήριο πιο σταθερών ομάδων μεταξύ Property Gallery Απόλλων – Ολυμπιάδας Ν. ξεχωρίζει από τους αγώνες  της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Το παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD, την Τρίτη 09 Νοεμβρίου στις 20:00. Tην Τρίτη επίσης στις 20:00 θα γίνουν οι αγώνες  ΑΕΚ – ΑΕΛ, Ανόρθωσις – Lemesos Volleyball και Νέα Σαλαμίνα – Δικέφαλος Γερ.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν.

Η «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» θα φιλοξενήσει το κορυφαίο παιχνίδι της σεζόν μέχρι στιγμής. Property Gallery Απόλλων και Ολυμπιάδα Ν. είναι οι πιο σταθερές ομάδες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και προπορεύονται στη βαθμολογία, αήττητες με την Ολυμπιάδα να μην έχει χάσει σετ.

Ο Property Gallery Απόλλων θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μείνει πρώτος στην κορυφή. Ο κόουτς Γιάννης Γιαπάνης προετοιμάζει την ομάδα του για το ντέρμπι γνωρίζοντας ότι το παιχνίδι είναι σημαντικό, αλλά όχι καθοριστικό. Η τελευταία προπόνηση της Δευτέρας θα βγάλει τη ν αποστολή.

Η Ολυμπιάδα Ν. είναι εντυπωσιακή τις τρεις πρώτες αγωνιστικές, κερδίζοντας με άνεση το ντέρμπι με την ΑΕΛ, την Lemesos Volleyball και την ΑΕΚ. Πάει στη Λεμεσό σε ένα ντέρμπι επιβεβαίωσης δυνατοτήτων με στόχο νέο τρίποντο και μόνο. Ο κόουτς Γ. Νικολάκης μετά την προπόνηση της Δευτέρας θα ξεκαθαρίσει τα τελικά του πλάνα.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε για το μεγάλο ντέρμπι τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’ Σ. Φλουρής – Β’ Α. Κωνσταντινίδης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ Κ. Πυθαρίδης  – Β’ Χ.Μητροφάνους

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ Δ. Πέτρου – Β’ Μ.Παπαμιχαήλ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Π. Τοφή

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Γ. ΚΑΪΛΗΣ

Το σπουδαίο παιχνίδι θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cablenet Sports 3 HD.

KITION: ΑΕΚ –ΑΕΛ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι  θα γίνει την Τρίτη 09 Νοεμβρίου 2021 στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής και στο «ΚΙΤΙΟΝ». Η ισχυρή και φιλόδοξη φέτος ΑΕΚ αντιμετωπίζει την πρωταθλήτρια ΑΕΛ η οποία βρίσκεται στην 8η και τελευταία θέση με 01 βαθμό!

H AEK έδειξε πολύ καλά στοιχεία στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και βρίσκεται στην τετράδα. Η ομάδα της Σοφίας Τσαγγαρίδου απέναντι στην ΑΕΛ θα προσπαθήσει να πετύχει μια σπουδαία νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Η ομάδα της Λάρνακας ποντάρει για τη νίκη στον κόσμο της.

Η ΑΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή. Για τις πρωταθλήτριες ο αγώνας στη Λάρνακα είναι τουλάχιστον σαν «τελικός». Τυχόν αποτυχία θα δυσκολέψει πολύ την προσπάθειά της, τυχόν νίκη θα δώσει ώθηση. Το διάλειμμα του CEV Challenge Cup είχε θετικά και αρνητικά τα οποία η τεχνική ηγεσία αξιολογεί. Ατού για τη Λεμεσιανή ομάδα για νίκη στη Λάρνακα που θα είναι η πρώτη στη σεζόν το ανέβασμα της Azevedo.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’ Κ. Στεφανή – Β’ Π.Σαράντης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ Α.Δημητρίου – Β’ Α. Σοφοκλέους

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ Μ. Χαραλάμπους – Β’ Ε. Πατελλή

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Γ. Παπαγεωργίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Β. Γεωργίου

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – LEMESOS VOLLEYBALL

Η Ανόρθωσις φιλοξενεί στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» Αθλητικό Κέντρο την Lemesos Volleyball και είναι το φαβορί για νέο τρίποντο. Από την άλλη, η Lemesos Volleyball που λόγω ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ΑΕΛ δεν αγωνίστηκε την3η  αγωνιστική (ο αγώνας θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο) πάει στη Λευκωσία για το κέρδος.

Η ομάδα του Dragan Djordjevic κερδίζει τις εντυπώσεις αγωνιστική με αγωνιστική και μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ και το διπλό στο τοπικό ντέρμπι με τη Νέα Σαλαμίνα θα παίξει για το τρίποντο για να εκμεταλλευτεί και τα όσα θα γίνουν στο ντέρμπι κορυφής.

Η Lemesos Volleyball έχει ικανές παίκτριες και πάει στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» για να έχει κέρδος. Οι «ροζ» θα επιδιώξουν να μείνουν κοντά στο σκορ και ό,τι βγει. Η διεθνής Andrea Dobrasinovic που άρχισε από τα τμήματα υποδομής της Ανόρθωσης θα αγωνιστεί σε βάρος της βαρωσιώτικης ομάδας.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: A’ Δ. Κουκούνης – Β’ N. Tζιακούρης

ΕΠΟΠΤΕΣ: Α’ Χ.Γεροσίμου – Β’ Ι. Παπαθεοχάρους

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ Α. Χρυσάνθου – Β’ Ι.Τοφής

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: N. Eυγενίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ:  Τ. Σαββίδης

ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΑΓ. ΝΕΟΦΥΤΟΥ: ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΓΕΡΙΟΥ

Οι δυο «νεοφώτιστες» που άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις τις τρεις πρώτες αγωνιστικές θα διεςκδικήσουν επί ίσοις όροις το τρίποντο. Όποια ομάδα κερδίσει θα δημιουργήσει πολύ καλές προϋποθέσεις για τη συνέχεια.  Οι δυο ομάδες ισοβαθμούν στην 5η και 6η θέση μ ε 02 πόντους.

Η Νέα Σαλαμίνα στην έδρα της θα θελήσει να κυριαρχήσει και να επιβάλει τον ρυθμό της. Η ομάδα του Γρ. Μπάλλου διαθέτει καλές ξένες και Κύπριες με εμπειρίες και εκεί  θα στηρίξει το πλάνο νίκης.

Ο Δικέφαλος Γερίου παρουσιάζει πολύ καλό πρόσωπο και είναι πολύ καλά δουλεμένη ομάδα. Οι παίκτριες του Γ. Γεωργίου που αγωνίζονται μονίμως εκτός έδρας πάνε στη Λεμεσό για τη νίκη.

Η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε τους:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Α’ Α. Δανιήλ – Β’ Μ. Αντώρκας

ΕΠΟΠΤΕΣ: A’ Σ. Ιωάννου – Β’ Χ.Αλεξάνδρου

ΣΗΜΕΙΩΤΕΣ: Α’ E. Σιαπάνη – Β’ Ε. Παπαχριστοφόρου

ΠΑΡΑΡΗΡΗΤΗΣ: Σ.Σεργίου

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: A.Kεφάλας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 3Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Ολυμπιάδα Ν. (3) 3-0 9-0 09
  2. Property Gallery Απόλλων (3) 3-0 9-1 09
  3. Ανόρθωσις (3) 3-0 2-1 6-5 05
  4. ΑΕΚ (3) 1-2 5-7 04
  5. Δικέφαλος Γ. (3) 1-2 4-8 02
  6. Νέα Σαλαμίνα (3) 1-2 4-8 02
  7. Lemesos Volleyball (2) 0-2 2-6 01
  8. ΑΕΛ (2) 0-2 2-6 01

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy