Σνάϊντερ και Κάουτ ανακρίθηκαν για υπόθεση “βαρώνου” ναρκωτικών

Γουέσλι Σνάιντερ και Ντιρκ Κάουτ εξετάστηκαν ως μάρτυρες σε υπόθεση ναρκωτικών στην Ολλανδία μετά από στοιχηματισμό τους

Σε μπελάδες ενεπλάκησαν Γουέσλι Σνάιντερ και Ντιρκ Κάουτ. Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στοιχημάτιζαν στην εταιρεία «Edobet», μια παράνομη πλατφόρμα, που συνδέεται με κύκλωμα παράνομων δραστηριοτήτων που ανήκε σε κάποιον ονόματι, Σ.Πιέστ και ο οποίος συνελήφθη πέρυσι, στην Χάγη και για εμπόριο ναρκωτικών.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο πρώην μέσος της Ίντερ, φέρεται να συγκέντρωσε σημαντικά χρέη λόγω του τζόγου, προκαλώντας απειλές από την συμμορία εναντίον μελών της οικογένειας του. Όσο για τον πρώην επιθετικό της Λίβερπουλ, επρόκειτο να στοιχηματίσει μεγάλα χρηματικά ποσά σε αυτήν την ιστοσελίδα.

«Συμφώνησα με κάποιον σε ένα βενζινάδικο. Σκέφτηκα ότι ήταν καλό να τον πληρώσω με μετρητά, για να παίξω ανώνυμα. Δεν έπαιζα για τα χρήματα, αλλά μου άρεσε να παίζω», δήλωσε ο Κάουτ στην ολλανδική εφημερίδα.

sport-fm.gr

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy