Με αλλαγές… και με τη νίκη μόνο στο μυαλό

Το πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ για τον αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ

Δύσκολο παιχνίδι για την ΑΕΛ σήμερα(6/11) στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής.

Η ΑΕΛ θέλει να επανέλθει στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την αναπάντεχη ισοπαλία στο Δασάκι και την ήττα κόντρα στον Άρη και το σημερινό παιχνίδι προσφέρεται για να “διασκεδάσει” τις εντυπώσεις και να επέλθει ηρεμία στην ομάδα. Με τρεις ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής, Βοζίνια, Έουλερ και Άντονι Γεωργίου, ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει καταστρώσει τα πλάνα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Κεραυνός, με κεντρικό αμυντικό δίδυμο τον Τεισέιρα με τον Ριστέφσκι να είναι παρτενέρ του εκτός αν προτιμηθεί ο Σωτηρίου, Στα αριστερά θα είναι και πάλι ο Μαζάν, ενώ στα δεξιά θα βρίσκεται ο Σάντος, που θα εκτίσει την ποινή του με τη Δόξα για τη 10η αγωνιστική. Στο χώρο του κέντρου ο Μεντόγιεβιτς θα πλαισιώνεται από τον Μάζουρεκ και ίσως επανέλθει ο Νταβόρ. Την τριάδα της επιθετικής γραμμής θα αποτελέσουν οι Τόρες, Πελέ με κορυφή τον Τσέποβιτς. Βέβαια υπάρχουν και οι επιλογές των Ριέρα, Μαίντεβατς που ίσως προτιμηθούν.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy