Ανακοίνωση ΑΕΛ για Σόουζα και διαιτησία (pic&video)

Με ανακοίνωση της η ΑΕΛ καλεί την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τιμωρήσουν παραδειγματικά τον Λούκας Σόουζα για τη χειρονομία του κατά τη διάρκεια του σημερινού (6/11) ντέρμπι.

Επίσης οι “γαλαζοκίτρινοι” τα βάζουν και με τους διαιτητές της αναμέτρησης, οι οποίοι δεν έκαναν κάτι για αυτό κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Η ανακοίνωση:

“Καλούμε την ΚΟΠ και τον Αθλητικό Δικαστή να τηρήσουν τουλάχιστο αυτοί τους κανόνες, αφού δεν είχαν την δύναμη να τους τηρήσουν οι 6 διαιτητές της αναμέτρησης και να τιμωρήσουν ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ Λούκας Σόουζα, ο οποίος πρόσβαλε το σύνολο του Κυπριακού αθλητισμού και ειδικότερα τον κόσμο του ποδοσφαίρου με την άσεμνη χειρονομία του προς τον κόσμο της ΑΕΛ στο 24’ όταν το αποτέλεσμα ήταν στο 0-0.

Δυστυχώς ούτε αυτό μπόρεσε να δει ο Βασίλης Δημητρίου, οι δυο βοηθοί του, ο 4ος διαιτητής της αναμέτρησης, καθώς επίσης και το δίδυμο που ήταν στο VAR.

Πολύ μικρός για να προσβάλεις τον τεράστιο κόσμο της ΑΕΛ”.

325235235253

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy